Ziraat Bankası konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisine yoğun ilgi gösteriliyor. Normalleşme takviminin açıklanması ile birlikte kamu bankaları sosyal hayatı canlandırmak amacı ile kredi destek paketlerini kamuoyuna sundu. Kamu bankaları tarafından hazırlanan 4 yeni kredi destek paketine yoğun ilgi gösteriliyor. Sıfır veya ikinci el konutlar için, azami 500 Bin TL'ye kadar (500 Bin TL dahil ) azami 12 ay ödemesiz dönemli azami 180 ay vade ile konut finansmanı imkanı sunuluyor. Ziraat Bankası konut kredisine dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik.

Konut sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlar bankaların konut kredileri hakkında araştırmalar yapıyorlar. Normalleşme takviminin ardından kamu bankaları sosyal hayatı canlandırmak amacı ile kredi destek paketlerini kamuoyuna sundu. Kamu bankaları tarafından hazırlanan 4 yeni kredi destek paketine yoğun ilgi gösteriliyor. Ziraat Bankası konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama ekranına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.  

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası konut kredisi başvuru size en yakın şubeden ya da bankanın internet sitesi üzerinden yapılabilir.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ HESAPLAMA EKRANI

Sıfır veya ikinci el konutlar için, azami 500 Bin TL'ye kadar (500 Bin TL dahil ) azami 12 ay ödemesiz dönemli azami 180 ay vade ile konut finansmanı imkanı sunuluyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de azami kredi tutarı sınırı 750 Bin TL'dir (750 Bin TL dahil).

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİ ŞARTLARI NEDİR?

Konut Kredisi için; Bankkart, KMH, Talimat Ürünü, İnternet Bankacılığı zorunlu olup, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üçüne sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Söz konusu krediden her bir müşterimiz yalnızca bir kez faydalanabilecektir