MPİ tam, yarım, çeyrek bilet fiyatları ne kadar? Yılbaşı bilet fiyatları 2022 kaç TL?

Milli Piyango yılbaşı biletlerini Millipiyango Online web sitesi ve Millipiyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden yayınlıyor. Şans oyunu tutkunları, büyük ikramiyeyi tutturabilmek için yarım, tam ve çeyrek bilet fiyatlarını öğrenmek istiyor. Peki, Yılbaşı bilet fiyatları 2022 ne kadar? MPİ tam, yarım, çeyrek bilet fiyatları açıklandı mı? İşte tüm merak edilenler...

Yeni yıla girerken, yılbaşı bileti alıp şansını değerlendirmek isteyenler araştırmalarını yapıyor. Her yıl olduğu gibi Mili Piyango İdaresi tam, yarım, çeyrek yılbaşı bilet fiyatlarını yayınlıyor. Peki, Yılbaşı bilet fiyatları 2022 ne kadar? MPİ tam, yarım, çeyrek bilet fiyatları açıklandı mı?

YILBAŞI BİLET FİYATLARI 2022 NE KADAR?

Yılbaşı bilet fiyatları belli oldu. Milli Piyango yılbaşı biletlerini Millipiyango Online web sitesi ve Millipiyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden 9 Kasım 2021 itibari ile satın alınmaya başlandı.

Tam 120 milyon TL'lik büyük ikramiyenin sahibini arayacağımız Milli Piyango çekilişinde, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak.

MPİ TAM, YARIM, ÇEYREK BİLET FİYATLARI

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olacak.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 670 milyon 760 bin TL olacağı Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonrası, oyunseverlerimiz amorti dahil olmak üzere tüm ikramiye sonuçlarını Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden takip edilebilecek.

Milli Piyango yılbaşı sonuçları 31 Aralık 2021 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com'da açıklanacak.

Yılbaşı tatili ne zaman, kaç gün? 31 Aralık resmi tatil olacak mı, yarım gün mü?