Yerli ve milli hamleyle en az 1.000 kişiye iş

Akaryakıt dağıtımının yerli oyuncularından olan Class Petrol, yıl sonuna kadar 50 yeni istasyon açma kararı aldı. Şirket bu atılımla en az 1.000 kişiye istihdam sağlayacak.

Türkiye, koronavirüs salgınına rağmen hızla toparlanma sürecine girerken, Kovid-19’a inat yatırımlar da devam ediyor. Koronavirüs sürecinde yatırımlarını daha da artırma kararı alan şirketlerden biri de Naifoğlu Holding bünyesindeki Class Petrol oldu. 50’nci istasyonunu geçtiğimiz günlerde Bodrum’da açan Class Petrol yıl sonuna kadar 50 şube açarak en az bin kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.

Yüzde 100 milli ve yerli dağıtım şirketi olduklarını hatırlatan Naifoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahsun Uslu “Sayın Cumhurbaşkanımızın; ‘Zaman yatırım zamanı’ çağrısı Class Petrol’ü hızla büyütmeye karar verdik. Yıl sonuna kadar 50 yeni istasyon açacağız. Ne kadar çok yatırım yaparsak o kadar istihdam sağlamış olacağız” dedi. Uslu her bir istasyonun 20-50 kişiye istihdam sağlayacağına dikkat çekti.

BODRUM’A DA AÇILIYOR

Mahsun Uslu bu ay içinde 2’si İstanbul olmak üzere ardından Çeşme, Bodrum ve Alanya ile yatırımlarına devam edeceklerini belirterek “Bizler ne kadar yatırım yaparsak ülke ekonomisine o kadar katkı sağlamış olur ve bunun mutluluğunu yaşarız. El birliği ile ülkemizin içinde bulunduğu koronavirüs sürecinden bir an önce çıkacağımıza inanıyorum” dedi. Naifoğlu Holding 2018 yılında da bünyesindeki Class Petrol ve Norm Gaz bayilerinde yüzde 10 indirim yaparak dikkatleri üzerine çekmişti.