Yerli otomobil fiyatı ne kadar olacak?

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG ilk olarak 27 Aralık tarihinde dünyaya tanıtılmıştı. Tüm Türkiye'nin büyük beğenisini kazanan yerli otomobil TOGG ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

 Büyük ilgi ile gerçekleştirilen tanıtımın ardından yerli otomobil hakkında gelişmeler yakından takip edilmeye başlandı. 

YERLİ OTOMOBİLİN İSMİ NE OLACAK?

Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu CEO'su Gürcan Karakaş, yerli ve milli otomobilin markasıyla ilgili açıklamalar yaptı. Karakaş, “Yerli Otomobilin marka ismi TOGG olacak” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, "Marka beğeni endeksine baktığımız zaman kısa sürede yüzde 73 gibi bir artış olduğunu gördük. Bu bizi TOGG markasıyla devam etme konusunda cesaretlendirdi. Biz TOGG markasıyla devam ediyoruz. Bunu yaparken tabii ki gerek Türkiye'de gerekse yurt dışında pazarlarımızda çok değişik isim alternatiflerini de ölçerek test ederek bu sonuca vardık. " dedi.

Türk tüketicisinin yüzde 70’inden fazlası elektrikli araçlara geçmeye hazır. Kıyasladığımız zaman bu oran Avrupa'da ilk sıralarda. Bizim açımızdan bunun önemi şudur; içten yanan otomobillerden elektrikli araçlara dönüşümün işareti nelerdir diye baktığımızda bu tür sinyaller ön planda. Ama diğer taraftan şunu da biliyoruz gerçekten Türk tüketicisinin teknolojiye yatkınlığı, teknolojiyi kullanması ve adapte olması çok hızlı olduğu için bu sinyali biz o anlamda çok önemsiyoruz.

YERLİ OTOMOBİL FİYATI NE KADAR OLACAK?

Yerli otomobil TOGG için henüz fiyat bilgisi paylaşılmadı.