Yazlık vitrin

Tatil planlarıyla birlikte yaz alışverişleri de hız kazandı. İşte hem plaj şıklığınızı tamamlayacak hem de yazlıkta sofralarınızı renklendirecek ürün seçenekleri...

Yaz geldi, aşılama hızlandı, kısıtlamalar bitti... Artık tatil zamanı. Bayram da yaklaşırken bugünlerde birçok kişi yaz tatil için planlarını hızlandırdı. Tabii tatil demek bir yandan da yaz alışverişi demek. İşte hem kendiniz hem de yazlık evleriniz için bazı renkli öneriler...

PLAJ ŞIKLIĞI ÖNEMLİ

Yaz tatilinin olmazsa olmazı mayo ve bikiniler. Tasarımlarıyla dinamik bir plaj stili oluşturan Roxy, rengarenk bikini ve mayolarında, konfor ve şıklığı bir arada sunuluyor. Doğadan esinlenen çiçekli desenlere, canlı renklere ve detaylara sahip mayo ve bikini modelleri, sahillerin en yeni trendlerini yansıtıyor. Bikini setleri 579 TL'ye satılırken, mayolarda da fiyatlar 799 TL civarında.

İNDİRİMİ KAÇIRMAYIN

Alışverişler hızlanırken yarın bitecek olan 'Trendyol Yaz Alışverişi Haftası' da binlerce kategoride yüz binlerce ürünü indirimli satın alma fırsatı sunuyor. Yaz tatili öncesi hazırlıklarını tamamlamak isteyen müşteriler yüzde 70'e varan indirim fırsatlarıyle giyimden ayakkabıya, kozmetikten aksesuvara, elektronikten ev tekstili ürünlerine kadar birçok ürünü avantajlı fırsatlarla alabiliyor.

KLİMAYA HEDİYE ÇEKİ

Yazın yaşam alanlarını serinletmek de önemli. LG, 30 Temmuz'a kadar devam edecek klima kampanyasıyla R32 soğutucu gazıyla daha çevreci, UV Nano teknolojisiyle daha temiz ve hijyenik hava sağlayan UV Nano serisi UV Sirius ve UV Artcool Klima alanlara, Boyner'den 400 liralık alışveriş çeki hediye ediyor.

PİJAMADA BOL RENK

Kadın iç giyim perakende markası Suwen de, pandemide değişen alışkanlıklarla iç giyim, ev giyim ve plaj giyim koleksiyonlarını güncelledi. Özellikle artan pijama satışlarıyla daha canlı ve renkli modeller öne çıkarken, çiçekli ve çizgili desenler tüketicinin ev giyiminde ilk tercihi olmaya başladı.

STİLİNİZE EN SON DOKUNUŞU GÜNEŞ GÖZLÜĞÜYLE YAPIN

Yazın en çok satın alınan ürünlerden biri de güneş gözlüğü. Boyner, gözlük tutkunlarına yazın dinamizmini yansıtan rengarenk koleksiyon sunuyor. Koleksiyonda Ray-Ban, Michael Kors, Prada, Burberry gibi dünyaca ünlü markaların yanı sıra Fabrika ve T-box güneş gözlükleri de yer alıyor.

HEM PLAJDA HEM AKŞAMLARI GİYİN

Yaz alışverişi deyince rahat elbiseleri, bol pantolonları unutmamak lazım. Doğayla diyalog halindeki renklerinden ilham alan Ipekyol İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu, yeni sezonun yükselen tasarımlarını sunarak, şehrin sokaklarına ve hatta kumsallara, geceye ve gündüze uyarlanarak yeni ufuklara yelken açıyor. Rahat ve modern parçalar, yükselen sezonun öncü parçaları arasında yer alıyor. Isınan havalara dökümlü formuyla eşlik eden geniş kesimli pantolonlar, oversize gömlekler ve elbiseler rahat ve şık alternatifler sunuyor.

SOFRALAR İÇİNİZİ AÇACAK

Gelelim yaz sofralarına... Paşabahçe Mağazaları, yaz sofralarını renklendirmek için farklı özellik ve tasarımlara sahip binlerce ürün sunuyor. Deniz kabuğu ve balık şeklindeki kaseleri, karpuz şekilli bardak altları gibi renkli seçenekler masaları canlandırırken, duvar süsleri de şık birer ev aksesuvarı oluşturuyor. Tepe Home da, bahçe mobilyalarında yüzde 40'a varan indirimler uyguluyor.