Yaz geldi, bahçe ve balkonlar renklendi

Yaz geldi; bahçe ya da balkonlara taşındık. Evinizde bahçe ve balkonlarınızı küçük bütçelerle güzelleştirmek oldukça kolay... İşte alışveriş tavsiyeleri...

Yaz demek, dört duvardan çıkıp bahçelere, teraslara, balkonlara taşınmak demek. Hal böyle olunca balkonların dekorasyonu da bir hayli önem kazanıyor. Peki bu 'açık hava' yaşam alanlarımızı nasıl güzelleştirebiliriz? İşte yazlık evlerimiz için aksesuvarından oturma grubuna kadar mutfaktan bahçeye alışveriş seçenekleri...

BAHÇEYE AÇILAN MUTFAK

Yazın heyecanını yaşam alanımızda hissettirmenin püf noktalarını anlatan Bodrum Mutfak Mobilya Tasarım Ekibi, mutfak dekorasyonuyla ilgili birbirinden farklı öneriler sunuyor. Mutfaklarda sakin tonların kullanılması önerilirken, şunlara dikkat çekildi: "Açık hava alanlar için misafirlerle mesafeyi açmamak için hareketli mutfak modelleri ve pişirme üniteleri tercih edilebilir. Kahve fincanları ve ikramlık kurabiyelerin koyulabileceği pratik bir ünite kurtarıcı olabilir."

OTURMA GRUBU ÖNEMLİ

Bahçe mobilyaları markası L'unica, yeni koleksiyonunda yer alan Timber Oturma Grubu'yla bahçe, balkon ve teras gibi açık hava mekânlarında şıklık ve rahatlık sunuyor. Yenilikçi tasarımıyla zamansız şıklığı açık hava mekânlarına taşıyan Timber Oturma Grubu; detaylarındaki işçiliği, geniş oturum alanı ve kaliteli minderleriyle bahçe, balkon ve teraslarda benzersiz bir konfor deneyimi yaşatıyor.

AHŞAPLAR PARLASIN

Bahçeli evlerde kışın yıpranan ahşap ve metal bahçe mobilyalarına, teras ve bahçe çitlerine bakım yapmayı planlayanlar için Marshall, etkili çözümler sunuyor. Bakımlı ahşaplar için Cuprinol, metaller için ise Hammerite marka ürünlerini öneriyor.

MİS GİBİ KOKSUN

Paşabahçe Mağazaları yaz döneminde geniş ürün gamı sunuyor. Oda kokuları serisiyle eviniz mis gibi kokarken, aydınlatma ürünleri de bahçenizin, balkonunuzun atmosferini değiştiriyor. Yastıklar da oturma alanlarınıza şıklık katıyor.

SEHPA, PUF VE HALATLI AVİZELER ŞIKLIK GETİRECEK

Bella Maison'un Kreatif Direktörü Hatice Tan, küçük dokunuşlarla balkonları daha keyifli hale getirmenin yollarını açıkladı. Tan, şu ipuçlarını paylaştı: "İki kişilik sehpalar küçük balkonlar için oldukça uygun. Hasır sepet ve puflar balkonlarda daha zengin bir görünüm yaratıyor. Sarkıt lambalar, halatlı avizeler ve lambaderler gibi aydınlatma ürünleriyle balkonların atmosferi değişebilir. Mumlar da hoş bir atmosfer yaratabilir."

UYGUN FİYATLARLA DEKORE EDİLEBİLİR

Koçtaş'ın Yaşayan Evler Dergisi'nde de bahçe ve balkonlar için uygun fiyatlı dekorasyon önerileri sunuldu. Oturma ve yemek grupları, salıncak, şezlong, şemsiye, aydınlatma, minder, peyzaj ve depolama ürünleri gibi yüzlerce ürün seçeneğine Koçtaş'ta en uygun fiyatlarla ulaşmak mümkün. Seramik, ahşap, toprak, ya da metal saksılar, bahçe aletleri, sulama ürünlerine Koçtaş'tan ulaşılabiliyor. Eğlenceyi bahçe ve teraslarına taşımak isteyenler Koçtaş'ta bulunan şişme havuz ve oyun parkı, oyun çadırı, deniz yatağı gibi onlarca seçenek arasından seçim yapabilir.