Weepay ile Alım, Satım ve Ödeme İşlemleri Artık Çok Daha Kolay

Yeni nesil online ödeme sistemi Weepay ile ilgili merak edilenleri sorduk projenin mimarlarına. “Weepay yeni nesil online ödeme yöntemlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Ama bunun yanında pek çok kolaylık sağlayan uygulamaları da bulunuyor. Bunlar arasında weePos ile sanal posunuz 24 saat aktif halde tutuluyor. Bu sayede satış onayı için beklemenize gerek kalmıyor.

Sanalpos sayesinde komisyon ödemek zorunda kalmadan ödeme alabiliyorsunuz. Sadece hesabınızın olduğu banka bilgilerini bize vermeniz yeterli oluyor." Diyen firma yetkilileri ; "weepay sistemlerinin diğer ürünleri hakkında da " weelink ürünümüz ile link üzerinden bütün platformlarda güvenli bir şekilde ürün satışı yapabilirsiniz. Weeclick butonu ile sadece size özel bir ödeme butonuna sahip olmanız mümkün. weeShop sayesinde işinizi sanal ortama taşıyıp, MobilPos ile de mobil uygulamamız üzerinden ödemelerinizi alabilme lüksüne sahip olursunuz. İşte bu kadar büyük kolaylıklar sağlayan ürünlerimizle siz de online ödeme sistemlerinin ne kadar konforlu olabileceğinin farkına varacaksınız." Şeklindeki ifadeleri ile de bilgilendirmelerde bulundu.

İnternetten satış yapan pek çok firma pazaryerlerinde yaşadığı ödeme gecikmelerinden şikâyet etmektedir. Weepay ödeme sistemleri bu konudaki açığı görerek 24 saat içinde parayı hesabınıza yatırmayı taahhüt ediyor. Yetkililer bu konuyu, "İnternet üzerinden satış yapanların en büyük şikâyetleri daima ödeme zamanlarının çok geç olmasından kaynaklıydı. Weepay olarak biz de bu konunun bize ne gibi bir faydası olduğunu araştırdıktan sonra parayı bizim hesabımızda tutmanın müşteriye bir fayda sağlamadığını gördük. O nedenle, yatırılan ödemeyi 24 saat içinde müşterilerimizin hesabına yatırmış oluyoruz. Diğer ürünlerimiz de internetten satışı kolaylaştırmak ve ödeme almayı basitleştirmek üzerine geliştirildiler." şeklindeki sözleri ile açıklıyorlar.

https://weepay.co/