Volkswagen'den ucuz anahtar teslim Polo! O otomobil adeta kapış kapış gidiyor

Volkswagen otomotiv firması, uygun fiyatlı otomobil modeli Polo ile birçok insanın dikkatini çekebiliyor. Özellikle otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında pek çok vatandaş sıfır uygun araba arayışına da başladı. Bu noktada birçok insan tercihini Volkswagen Polo'dan yana da yapabiliyor. İşte detaylar…

Otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında birçok vatandaş ucuz araba arayışına yöneldi. Bu noktada; Hyundai i10, Citroen Ami ve Fiat Fiorino gibi modeller de ön plana çıkabiliyor. Bunların yanı sıra pek çok insan Volkswagen Polo'yu da tercih edebiliyor.

Volkswagen Polo, Volkswagen'in sunduğu en uygun otomobil modeli olarak ön plana çıkabiliyor. Bu nedenle Volkswagen'den ucuz anahtar teslim Polo fırsatı, adeta kapış kapış gitmesine yol açabiliyor. Ayrıca 30 Ekim 2023 tarihi Volkswagen Polo 1.0 80 PS Manuel başlangıç fiyatı, 922.800 TL olarak yayımlandı.

VOLKSWAGEN POLO GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Volkswagen otomotiv firması, ucuz otomobil arayan birçok insanın ilgisini Polo modeli ile çekebiliyor. Nitekim güncel Polo otomobil fiyatı, 922.800 TL'den başlangıç gösterdi. Bunun yanı sıra Volkswagen Polo 30 Ekim 2023 tarihli güncel fiyat listesi şu şekilde;

Fiyat: 922.800 TL. Versiyon: 1.0 80 PS Manuel. Donanım: Impression.

Fiyat: 1.023.600 TL. Versiyon: 1.0 TSI 95 PS Manuel. Donanım: Life.

Fiyat: 1.104.800 TL. Versiyon: 1.0 TSI 95 PS DSG. Donanım: Life.

Fiyat: 1.275.300 TL. Versiyon: 1.0 TSI 95 PS DSG. Donanım: Style.

DİĞER OTOMOBİL FİYATLARI

Volkswagen otomotiv firması, Polo modeli ile birçok insanın dikkatini çekebiliyor. Ancak ucuz otomobil denildiğinde; Hyundai, Fiat ve Citroen gibi otomotiv firmaları da akıllara gelebiliyor. Nitekim Hyundai, Fiat ve Citroen otomotiv firmalarının sunduğu en uygun araba modelleri aşağıda yer alıyor.

HYUNDAİ EN UYGUN MODELİ

Hyundai otomotiv firmasının en uygun modeli; 1.0 MPI 67 PS Jump versiyon, benzinli ve manuel otomobil olarak ön plana çıkıyor. Nitekim 30 Ekim 2023 tarihli güncel fiyatı, 725.000 TL.

FİAT EN UYGUN MODELİ

Fiat otomotiv firması, Fiorino Cargo hafif ticari araç modeli ile pek çok otomobil tutkunun ilgisini çekiyor. Çünkü araba fiyatlarındaki artış, vatandaşları alternatif tercihlere de yönlendirdi. Nitekim Fiat Fiorino, 1.3 M.Jet 95Hp E6.4 versiyon, standart donanım, dizel ve manuel aracın kampanyalı fiyatı, 537.900 TL.

CİTROEN EN UYGUN MODELİ

Citroen otomotiv firması; Fiat, Hyundai, Volkswagen otomotiv markalarına kıyasla en uygun otomobil modelini sunuyor. Nitekim Citroen'in Ami modeli, 369.000 TL. Bu nedenle pek çok insanın ilgisini uygun fiyatlı Ami modeli çekebiliyor.

Citroen'den olmaz denilen taksit: 10 bin TL! Sıfır otomobil alacaklar adeta kapıda bekliyor