Vitrinde bayram

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala alışverişler de hızlandı. İşte markaların giyimden dekorasyona bayrama özel olarak hazırladığı indirim kampanyaları...

Bayram alışverişleri için artık son günler. Markalar bayrama çeşitli kampanyalarla hazırlanırken; özel indirimler sunanlar da var, hediye çekleriyle alışverişe avantaj katanlar da... İşte giyimden kozmetiğe, dekorasyondan aksesuvara markaların bayrama özel kampanyaları...

KARGODA %25 İNDİRİM

PTT AŞ, Kurban Bayramı'na özel düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 25 indirim uyguluyor. Şirket, bu kapsamda müşterilere, Kurban Bayramı'na özel olarak 13-19 Temmuz'da yurt içi varışlı APS Kurye ve posta kargosu gönderilerinde yüzde 25 indirim uyguluyor.

HEDİYELER DİJİTALLEŞTİ

Tüketici alışverişi hızlanırken, kurumsal şirketlerde de çalışanlar için bayram hediyesi arama telaşı başladı. Momento'nun kurucusu Zeynep Dağlı Kastro, "Uzaktan çalışmanın iş hayatına dahil olmasıyla şirketler artık özel günlerde dijital hediyeleri tercih ediyor. 'Dijital Erzak' uygulamamıza bayram öncesinde de talep oldukça yoğun" dedi.

SÜPÜRGE HEDİYESİ VAR

LG, uzun yemek masalarının kurulacağı bayrama özel buzdolabı kampanyası başlattı. 1–31 Temmuz'da geçerli kampanyayla marka, 'LG InstaView GR-Q31FMKHL' modeli buzdolabı alanlara, 'LG A9ESSENTIAL' kablosuz süpürge hediye ediyor.

59 LİRADAN BAŞLIYOR

Altınyıldız Classics, 24 Temmuz'a kadar sürecek kampanyasıyla erkeklere bayramda rengarenk ve dinamik stiller sunuyor. Kampanyada, tişörtler özel 59.99 TL'den, gömlekler 69.99 TL'den, pantolonlar ise 99.99 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

YÜZDE 60 İNDİRİM VAR

Kiğılı, temmuz ayı boyunca, Kurban Bayramı'na özel, tüm ürünlerde yüzde 60 indirim uyguluyor. Marka, üç ürün alımlarında ekstra yüzde 25 indirim avantajı sağlıyor. 'Akıllı Alışveriş'le de 7/24 alışveriş imkanı sunuluyor.

ALIŞVERİŞE HEDİYE ÇEKİ

Boyner, yeni yaz koleksiyonuyla bu bayramda da en çarpıcı ürünleri müşterileriyle buluşturuyor. Boyner'in bayram döneminde müşterilerinin avantajlı alışveriş yapmaları için hazırladığı kampanya kapsamında, 25 Temmuz'a kadar kozmetik ve elektrikli ev aletleri dışında yapılacak 400 TL ve üzeri alışverişe yüzde 50'si değerinde hediye çeki veriliyor.