Ve resmen açıklandı: Memur alımı yapılacak! 60 KPSS puanı olan başvuruyor

Memur alımı ilanları, Türkiye'deki birçok vatandaş tarafından sıklıkla takip ediliyor. Çünkü yeni mezun olan ve özel sektörde çalışan pek çok insan, zaman zaman kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı yapabiliyor. Öte yandan Sinop ili Dikmen Belediye Başkanlığı da en az 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Detaylar haberimizde…

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) binlerce kişinin gündeminden düşmüyor. Çünkü özel sektörde çalışma hayatını devam ettiren ve yeni mezun olan birçok insan, kimi zaman kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada belirleyici hususlardan biri ise, KPSS sınav puanı. Bu nedenle düşük KPSS puanı ile memur alımı yapan kamu kurumları hemen herkesin dikkatini çekebiliyor.

Öte yandan Sinop ili Dikmen Belediye Başkanlığı da en az 60 KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olmak üzere memur alımı yapılacağını resmen açıkladı.

Ford yapacağını yaptı: Faizsiz taksit ile sıfır otomobil! Üstelik Egea'dan bile ucuz Focus fırsatı

EN AZ 60 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI YAPILACAK

Sinop ili Dikmen Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 60 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla 1 mühendis ve 1 zabıta memuru olmak üzere toplam 2 memur alımı gerçekleşeceği duyuruldu.

SİNOP İLİ DİKMEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLANI

Sinop ili Dikmen Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan memur alımı ilanına başvurular 1 Ekim 2024 tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise, 4 Ekim 2024 mesai bitimi olarak belirtildi.

Memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, KPSS puanının yanı sıra farklı şartları taşımaları da isteniyor. Sinop ili Dikmen Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan memur alımı ilanı ile ilgili diğer detaylara aşağıdan erişim sağlanabiliyor.

Sinop ili Dikmen Belediye Başkanlığı KPSS ile memur alımı ilanı için buraya tıklayın.

Ve 7 banka duyurdu: Farklı limitlerde faizsiz kredi imkanı! Vatandaşa can suyu olacak