Ve resmen açıklandı: Çok sayıda lise mezunu bekçi alımı yapılacak! KPSS şartı bulunmuyor

KPSS şartı bulunmayan iş ilanları birçok vatandaşın gündeminde yer alıyor. Bu noktada bekçi alımı ilanları da pek çok insan tarafından takip ediliyor. Öte yandan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Ankara ve İstanbul'da KPSS şartsız bekçi alımı ilanlarını peş peşe duyurdu. İşte Ankara ve İstanbul'da açıklanan ilanlarla ilgili detaylar…

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kamu kuruluşları ve özel sektör için çeşitli pozisyonlarda zaman zaman iş ilanları duyuruyor. KPSS şartı bulunmayan iş ilanları ise birçok vatandaşın gündeminde yer alıyor.

Öte yandan İŞKUR, İstanbul ve Ankara'da çok sayıda lise mezunu bekçi alımı yapılacağını duyurdu. Peki, bekçi alımı başvuru şartları nedir?

Ve art arda resmen açıkladı: Çok sayıda memur alımı yapılacak! 60 KPSS puanı olan başvuruyor

KPSS ŞARTSIZ BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR aracılığı ile duyurulan lise mezunu bekçi alımı ilanlarında KPSS şartı bulunmuyor. Ancak söz konusu bekçi alımı ilanlarında adaylardan bazı şartları taşımaları isteniyor. KPSS şartsız bekçi alımı ilanlarında genellikle istenen şartlardan birkaçı aşağıda yer alıyor.

Dikkatli ve detay odaklı olmak.

Verilen sorumlulukları yerine getirmek.

Uyumlu ve insan ilişkilerinde başarılı olmak.

Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlamak.

Sorun çözme ve inisiyatif alabilme yeteneğinin gelişmiş olması.

Milli Emlak duyurdu: 8 bin TL'den başlıyor! Arsa, arazi ve konut alanı satılacak

İŞKUR DUYURDU: İSTANBUL'DA 24, ANKARA'DA 7 BEKÇİ ALINACAK

İŞKUR aracılığı ile açıklanan ilanlar kontrol edildiğinde, 30 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul ve Ankara'da KPSS şartsız toplam 30 bekçi alımı yapılacağı görüldü. Ayrıca bu sayının 24'ü İstanbul'da, 6'sı Ankara'da bulunuyor.

İŞKUR tarafından duyurulan ilanlar incelendiğinde, İstanbul'da toplam 22 KPSS şartsız bekçi alımı ilanı olduğu görüldü. Ayrıca 22 ilanda toplam 24 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

İŞKUR aracılığı ile Ankara'da toplam 5 bekçi alımı ilanı açıldığı görüldü. Ayrıca 6 personel alımı yapılacağı gözlemlendi.

İŞKUR aracılığı ile duyurulan KPSS şartsız personel alımı ilanlarına, yine İŞKUR üzerinden erişim sağlanabilir. Bunun yanı sıra Ankara ve İstanbul haricindeki diğer ilanlara da ulaşılabilir.

Chery yok artık dedirtti: Taksitle SUV otomobil imkanı! Üstelik Dacia Duster'dan bile ucuz