Ve resmen açıklandı: Çok sayıda arsa satılacak! 14 bin TL'den başlıyor

Milli Emlak Genel Müdürlüğü; İstanbul, Ankara ve Bursa dahil olmak üzere Türkiye'nin birçok farklı şehrinde arsa, konut alanı, bağ ve bahçe gibi taşınmazları satışa çıkartıyor. Duyurulan güncel liste kontrol edildiğinde ise, 14.133,60 TL'den başlamak üzere çok sayıda arsanın ihale ile satışa çıkartılacağı görüldü. Milli Emlak tarafından resmen açıklanan taşınmazlar ile ilgili detaylar haberin devamında…

Arsa, tarla ve arazi gibi taşınmaz satın almak isteyen birçok vatandaş, Milli Emlak ilanları başta olmak üzere birçok farklı ilanı sıklıkla takip ediyor.

Milli Emlak tarafından ihale usulü ile satışa çıkartılan taşınmazlar, dar gelirli vatandaşlara da hitap edebiliyor. Bu nedenle hemen herkesin dikkatini çekebiliyor.

MİLLİ EMLAK AÇIKLADI: ÇOK SAYIDA ARSA SATILACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Hazine'ye ait çok sayıda arsanın satışa çıkartılacağını resmen açıkladı.

Milli Emlak tarafından duyurulan ilanlarda hemen her bütçeye uygun arsa görmek mümkün. Ayrıca birçok vatandaşın dikkatini, tahmin edilen ihale bedeli 14.133,60 TL olan arsa çekti.

14 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Milli Emlak tarafından satışa çıkartılacak tahmin edilen ihale bedeli 14.133,60 TL olan arsa, Kars Merkez'de bulunuyor. Söz konusu taşınmazın ihale tarihi, 19 Eylül 2024 olarak açıklandı. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan o arsa;

Skoda olmaz dedirtti: Taksitle SUV otomobil imkanı! Üstelik Egea'dan bile ucuz

DİĞER TAŞINMAZLAR

Milli Emlak Genel Müdürlüğü çok sayıda taşınmazın satışa çıkartılacağını duyurdu. Ayrıca uygun fiyattan satışa çıkartılacak arsalardan bazıları aşağıda yer alıyor.