Ve resmen açıklandı: Bekçi alımı yapılacak! KPSS şartı yok, lise mezunu olan başvuruyor

Bekçi alımı ilanları, İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere birçok farklı ilde pek çok insan tarafından takip ediliyor. Özellikle İŞKUR tarafından duyurulan ve KPSS şartı bulunmayan ilanlar, bu alanda çalışmak isteyenlerin gündeminde yer alıyor. Ayrıca İŞKUR aracılığı ile bazı firmalar KPSS şartsız bekçi alımı yapılacağını duyurdu. Detaylar haberimizde…

KPSS şartı bulunmayan iş ilanları Türkiye'deki birçok insanın gündeminde. Bu noktada pek çok insan bekçi alımı ilanlarını sıklıkla takip ediyor. Ayrıca bazı bekçi alımı ilanları, şirketler tarafından İŞKUR aracılığı ile duyuruluyor.

İŞKUR DUYURDU: KPSS ŞARTI BULUNMUYOR

İŞKUR aracılığı ile duyurulan ve KPSS puanı gerektirmeyen bekçi alımı ilanları pek çok insan tarafından yoğun ilgi görüyor. Ek olarak İŞKUR, İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere birçok farklı şehirde KPSS şartı bulunmayan en az lise mezunu olan bekçi alımı ilanlarını duyurdu.

Skoda olmaz dedirtti: Taksitle SUV otomobil imkanı! Üstelik Egea'dan bile ucuz

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bekçi alımı ilanları, İŞKUR aracılığı ile resmen açıklandı. Özel sektörde bulunan çeşitli şirketlerin yapacağı personel alımı ilanlarında, adaylardan çeşitli şartlar aranıyor. Ayrıca en az lise mezunu, KPSS şartsız bekçi alımı ilanlarında istenen genel şartlardan bazıları aşağıda yer alıyor.

Ekip çalışmasına yatkın.

Görevin gerektirdiği bedensel ve ruhsal sağlığa sahip.

Dikkatli ve detay odaklı.

Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek.

Sorun çözme yeteneği gelişmiş.

İnsan ilişkilerinde uyumlu.

Verilen sorumluluğu yerine getirebilecek.

Ve resmen açıklandı: Çok sayıda arsa satılacak! 14 bin TL'den başlıyor

ANKARA'DA 6, İSTANBUL'DA 28 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

İŞKUR tarafından duyurulan bekçi alımı ilanları incelendiğinde, Ankara'da KPSS şartsız 5 ilan olduğu görüldü. Ayrıca 5 ilanda toplam 6 personel alımı yapılacak.

İstanbul'daki bekçi alımı ilanları kontrol edildiğinde, toplam 25 personel alımı ilanı olduğu görüldü. Ayrıca İŞKUR üzerinden duyurulan KPSS şartsız 25 ilanda, 28 personel alımı yapılacağı gözlemlendi.

İŞKUR tarafından duyurulan ilanlar kontrol edildiğinde, İstanbul ve Ankara'nın yanı sıra birçok farklı şehirde personel alımı yapılacağı görüldü. KPSS şartsız bekçi alımı ilanlarına ve diğer ilanlara, yine İŞKUR üzerinden erişim sağlanabilir.