Ve resmen açıkladı: Personel ve memur alımı yapılacak! 50 KPSS puanı olan başvuruyor

Sözleşmeli personel ve memur alımı ilanları; belediyeler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları tarafından zaman zaman açılıyor. Düşük KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştiren kamu kurumları ise pek çok vatandaşın dikkatini çekiyor. Öte yandan belediyeler personel alımı ilanlarını adeta art arda duyurdu. Ayrıca bir ilanda en az 50 KPSS puanı şartı bulunuyor. Detaylar haberimizde…

AKSAM.COM.TR

Okan Kabuk

KPSS sınavına yeni mezun olan ve özel sektörde çalışıp şartlardan memnun olmayan binlerce vatandaş katılıyor. Bu noktada belediyeler, üniversiteler, hastaneler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile zaman zaman sözleşmeli personel ve memur alımı gerçekleştirebiliyor. Düşük KPSS puanı ile personel alımı ilanı açan kamu kurumları hemen herkesin dikkatini çekebiliyor.

Öte yandan Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı ve Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Bunun yanı sıra Çanakkale ili Biga Belediye Başkanlığı da sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.

50 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI İLANI

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı ve Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan memur alımı ilanları incelendiğinde, Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 50 KPSS puanı ile zabıta memuru ve memur alımı yapılacağı görüldü. Bunun yanı sıra Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 65 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı görüldü.

Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı tarafından açıklanan ve en az 50 KPSS puanı istenen ilan şu şekilde;

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan ve en az 65 KPSS puanı istenen ilan şu şekilde;

BİGA BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Çanakkale ili Biga Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 75 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu sözleşmeli personel alımı ilanında mühendis alınacağı belirtildi.

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER ŞARTLAR

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı ve Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan memur alımı ilanları ve Çanakkale ili Biga Belediye Başkanlığı tarafından açıklanan sözleşmeli personel alımı ilanında, adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı şartları taşımaları da isteniyor. Söz konusu şartlara ve başvuru tarihlerine aşağıdan erişim sağlanabiliyor.

Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı için buraya tıklayın.

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı için buraya tıklayın.

Çanakkale ili Biga Belediye Başkanlığı sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.