Ve Milli Emlak açıkladı: 112.000 TL'den konut alanı fırsatı! Çok sayıda arsa satılacak

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin birçok farklı şehrinde zaman zaman arsa, arazi, tarla, bağ ve bahçe satışa çıkartıyor. Dar gelirli vatandaşlara da hitap edebilen arsa ve tarla gibi taşınmazlar, hemen herkesin ilgisini çekebiliyor. Ayrıca duyurulan güncel ilanlar incelendiğinde, tahmin edilen ihale bedeli 112 bin TL'den konut alanı satılacağı görüldü. Milli Emlak'tan ihale usulü ile satılacak konut alanları ile ilgili detaylar haberimizde…

AKSAM.COM.TR

Okan Kabuk

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve İstanbul dahil olmak üzere Türkiye'deki birçok farklı şehirde zaman zaman Hazine'ye ait taşınmaz satışa çıkartıyor. Uygun fiyatları sayesinde dar gelirli vatandaşlara da hitap edebilen tarla, arsa ve arazi gibi taşınmazlar hemen herkesin dikkatini çekebiliyor.

Milli Emlak tarafından duyurulan güncel ilanlar incelendiğinde ise, tahmin edilen ihale bedeli 112 bin TL'den konut alanı satılacağı görüldü. Dar gelirli vatandaşlara da hitap edebilen arsa, pek çok vatandaşın gündeminde yer aldı. İhale usulü ile alıcısını bulacak söz konusu konut alanı, 319,10 metrekare olarak açıklandı.

MİLLİ EMLAK'TAN KONUT ALANI İMKANI

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, çok sayıda konut alanı satılacağını duyurdu. Uygun fiyatı ile vatandaşların dikkatini çeken arsalardan biri, tahmin edilen ihale bedeli 112 bin TL olarak satışa çıkartıldı.

Uygun fiyatı ile gündeme gelen söz konusu konut alanı, Denizli Bekilli'de bulunuyor. Ayrıca Milli Emlak tarafından satılacak arsanın teminat bedeli 11 bin 200 TL olarak duyuruldu. Ek olarak Bekilli'deki söz konusu arsanın ihale tarihi 16 Ekim 2024 olarak açıklandı.

İşte Milli Emlak'tan satılacak Denizli Bekilli'de bulunan o konut alanı;

100 bin TL birikimi olan daire sahibi oluyor! TOKİ'den 12 bin TL taksitle konut imkanı

ÇOK SAYIDA ARSA SATIŞI YAPILACAK

Milli Emlak tarafından Denizli Bekilli'de bulunan 319,10 metrekare arsanın yanı sıra yine Bekilli'de 397,49 metrekare büyüklüğünde konut alanı satılacağı görüldü. Söz konusu konut alanının tahmin edilen ihale bedeli 140 bin TL. İşte o arsa;

Diğer arsalardan bazıları aşağıda yer alıyor.