Ve ilanlar art arda açıklandı: Binlerce personel alımı yapılacak! 50 KPSS puanı olan başvuruyor

Personel alımı ilanları, kamu kurumlarında çalışmak isteyen birçok vatandaşın gündeminde. Düşük KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştiren kamu kurumları ise hemen herkesin ilgisini çekebiliyor. Bu noktada bazı belediyeler ve Jandarma Genel Komutanlığı, ilanlarını adeta art arda açıkladı. Ayrıca bazı ilanlara en az 50 KPSS puanı ile başvuru yapılabiliyor. Detaylar haberimizde…

Personel alımı ilanları, Türkiye'deki birçok insanın gündeminden düşmüyor. Çünkü pek çok insan kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu nedenle KPSS sınavına her yıl binlerce başvuru oluyor.

Belediyeler, hastaneler ve çeşitli kamu kurumları ise zaman zaman KPSS puanı ile memur ve personel alımı ilanlarını duyuruyor. Düşük KPSS puanı gerektiren kamu kurumları ise pek çok insanın dikkatini çekiyor.

Öte yandan kolluk kuvvetlerinde çalışmak isteyen birçok vatandaş da Emniyet Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından açıklanan ilanları sıklıkla takip ediyor.

İLANLAR ART ARDA AÇIKLANDI

Memur ve personel alımı ilanları adeta art arda açıklandı. Bu noktada; Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı memur alımı, Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı memur alımı Hatay ili Reyhanlı Belediye Başkanlığı sözleşmeli personel alımı ve Jandarma Genel Komutanlığı 9.690 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.

Peki, açıklanan ilanlardaki pozisyonlar nedir?

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI

Jandarma Genel Komutanlığına; 9.075 jandarma, 5 bot serdümeni, 500 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 9.690 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) temin edileceği resmen açıklandı.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı tarafından duyurulan ilanda, başvuru yapacak adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor.

Jandarma Genel Komutanlığı ilanı ile ilgili detaylı bilgiye buraya tıklanarak erişim sağlanabilir.

50 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI

Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 50 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla 1 adet zabıta memuru ve 1 adet memur alımı yapılacağı resmen açıklandı.

Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı memur alımı ile ilgili detaylara ulaşmak için buraya tıklayın.

65 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 65 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla memur alımı yapılacağı açıklandı.

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı için buraya tıklayın.

HATAY İLİ REYHANLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI

Hatay ili Reyhanlı Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 60 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyurdu.

Hatay ili Reyhanlı Belediye Başkanlığı personel alımı ilanı için buraya tıklayın.

Resmen açıklandı: Ford'dan faizsiz taksitle Focus Sedan! Üstelik Egea'dan bile ucuz

Bankalar peş peşe duyurdu! Faizsiz kredi imkanı...