Ve belediyeler peş peşe açıkladı: 85 memur alımı yapılacak! 55 KPSS puanı olan başvuruyor

Memur alımı ilanları, kamu kurumlarında çalışmak isteyen hemen herkes tarafından takip ediliyor. Ayrıca düşük KPSS puanı ile başvuru yapılabilen kamu kurumaları binlerce vatandaşın dikkatini çekiyor. Bu noktada Siverek Belediye Başkanlığı ve Gebze Belediye Başkanlığı da KPSS puanı ile memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Detaylar haberimizde…

KPSS sınavına Türkiye'deki binlerce insan katılıyor. Çünkü pek çok vatandaş kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Düşük KPSS puanı ile memur alımı ilanı duyurulan kamu kurumları ise hemen herkesin gündeminde yer alıyor.

55 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI YAPILACAK

Kocaeli ili Gebze Belediye Başkanlığı ve Şanlıurfa ili Siverek Belediye Başkanlığı memur alımı ilanları adeta peş peşe açıkladı.

Ayrıca Siverek Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan ilanda, 5 kişi alınacağı belirtilen bir kadro unvanında en az 55 KPSS puanı şartı bulunuyor.

Peki, hangi belediye kaç KPSS puanı ile hangi kadro unvanlarında memur alımı yapacak?

KOCAELİ İLİ GEBZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI İLANI

Kocaeli ili Gebze Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıklandı. Duyurulan ilanda, toplam alınacak personel sayısı 60 olarak belirtildi.

Kocaeli ili Gebze Belediye Başkanlığı ilanına erişmek için buraya tıklayın.

ŞANLIURFA İLİ SİVEREK BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI İLANI

Şanlıurfa ili Siverek Belediye Başkanlığı bünyesinde, çeşitli KPSS puanlarında toplam 25 memur alımı yapılacağı açıklandı. Duyurulan ilanda; zabıta memuru, memur ve VKHİ alımı yapılacağı duyuruldu.

Şanlıurfa ili Siverek Belediye Başkanlığı KPSS ile memur alımı ilanına ulaşmak için buraya tıklayın.