Ve belediyeler art arda açıkladı: Yüzlerce personel alımı yapılacak! 55 KPSS puanı yetiyor...

Personel alımı ilanları, Türkiye'deki pek çok vatandaşın gündeminde. Zira birçok insan kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada üniversiteler, belediyeler ve çeşitli kamu kurumları, KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Bunun yanı sıra bazı belediyeler ilanlarını adeta art arda duyurdu. Söz konusu ilanlara en az 55, 60 ve 70 KPSS puanı ile başvuru yapılabiliyor. Detaylar haberimizde…

KPSS sınavına her yıl binlerce vatandaş katılıyor. Çünkü pek çok insan kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada üniversiteler, belediyeler ve bazı kamu kurumları, zaman zaman farklı kadro unvanlarında ve KPSS puanlarında personel alımı gerçekleştirebiliyor. Düşük KPSS puanı ile başvuru yapılabilen kamu kurumları ise hemen herkesin dikkatini çekebiliyor.

BELEDİYELER ADETA ART ARDA AÇIKLADI

Personel alımı ilanlarını bazı belediyeler adeta art arda açıkladı. Ayrıca bu belediyelerden 3'ü; Şanlıurfa ili Siverek Belediye Başkanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Ankara ili Büyükşehir Belediye Başkanlığı.

Ankara ili Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 300 adet personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bunun yanı sıra Şanlıurfa ili Siverek Belediye Başkanlığı 25 ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı 96 personel alımı yapılacağını açıkladı.

TOKİ illeri art arda açıkladı: Onlarca daire satılacak! Aylık taksit 7.224 TL, peşinat ise...

EN AZ 55 KPSS PUANI YETİYOR

Duyurulan personel alımı ilanları kontrol edildiğinde, Şanlıurfa ili Siverek Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 55 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı duyuruldu. Bunun yanı sıra farklı KPSS puanlarında memur, VHKİ ve zabıta memuru alımı yapılacağı da belirtildi.

Şanlıurfa ili Siverek Belediye Başkanlığı ilanı ile ilgili detaylar şu şekilde;

Şanlıurfa ili Siverek Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan ilanda, adayların bazı sözleşme şartlarını taşımaları gerekiyor. Söz konusu şartlara ve başvuru tarihlerine ulaşmak için buraya tıklayınız.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 60 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile itfaiye eri alımı yapılacağı duyuruldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşecek KPSS ile personel alımı ilanının detayları aşağıda yer alıyor.

Chery resmen açıkladı: Taksit ile sıfır SUV imkanı! Üstelik yüzde 0 faiz

ANKARA İLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI

Ankara ili Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 60 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla itfaiye eri alımı yapılacağı açıklandı.

Ankara ili Büyükşehir Belediye Başkanlığı KPSS ile personel alımı ilanıyla ilgili detaylar şu şekilde;

Yetişen alıyor: 95 bin TL'den başlıyor! İşte ikinci el otomobil modelleri