Ve belediyeler art arda açıkladı: Personel alımı yapılacak! 60 KPSS puanı olan başvuruyor

Memur alımı ve sözleşmeli personel alımı ilanları Türkiye'deki birçok insanın gündeminde. Bu noktada düşük KPSS puanı ile memur veya personel alımı yapan kamu kurumları pek çok vatandaşın dikkatini çekiyor. Öte yandan Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı ve Artvin ili Hopa Belediye Başkanlığı da en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alınacağını açıkladı. Detaylar haberimizde…

Özel sektörde çalışan ve mevcut işinden memnun olmayan, ayrıca yeni mezun olan pek çok vatandaş, zaman zaman kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada binlerce vatandaş KPSS sınavına katılıyor. Sınavın ardından ise puanına ve kendi şartlarına uygun kamu kurumlarına başvuru yapıyor. Düşük KPSS puanı ile memur ve sözleşmeli personel alımı yapan kamu kurumları ise birçok vatandaşın dikkatini çekiyor.

Öte yandan Artvin ili Hopa Belediye Başkanlığı ve Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı da en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Ayrıca açıklanan ilanlarda toplam 4 personel alınacağı açıklandı.

60 KPSS PUANI İLE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı, en az 60 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurulacak pozisyonlar ise, mühendis ve ekonomist.

TOKİ'den 2+1 ve 3+1 konut fırsatı! 10 bin TL taksit, 416 bin TL peşinat

Artvin ili Hopa Belediye Başkanlığı, en az 60 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Başvurulacak pozisyonlar ise, veteriner hekim ve mühendis olarak duyuruldu.

BELEDİYELER ART ARDA AÇIKLADI

Sözleşmeli personel alımı ilanlarını Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı ve Artvin ili Hopa Belediye Başkanlığı adeta art arda açıkladı. Bunun yanı sıra iki personel alımı ilanında da adaylardan en az 60 KPSS puanı isteniyor.

Öte yandan ilanların başvuru koşulları farklılık gösteriyor. Söz konusu ilanların başvuru tarihlerine ve şartlarına aşağıdan ulaşım sağlanabilir.

Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı KPSS ile sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.

Artvin ili Hopa Belediye Başkanlığı KPSS ile sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.

Faizsiz 50 bin TL kredi imkanı! Vatandaşa can suyu olacak