Ve art arda resmen açıkladı: Çok sayıda memur alımı yapılacak! 60 KPSS puanı olan başvuruyor

Memur alımı ilanları, özellikle KPSS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından pek çok vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı. Ayrıca düşük KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştiren kamu kurumları hemen herkesin dikkatini çekiyor. Bu noktada ilanlar art arda resmen açıkladı. Detaylar haberimizde…

KPSS sınavına giren birçok vatandaş, çeşitli kamu kurumlarının memur alımı ilanlarını inceliyor. Bu noktada belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları farklı KPSS puanı ve şartlarda memur alımı ve sözleşmeli personel alımı gerçekleştirebiliyor.

Öte yandan düşük KPSS puanı ile başvuru yapılabilen yerler hemen herkesin dikkatini çekebiliyor. Bunun yanı sıra ilanlar adeta art arda resmen açıkladı.

Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı ve Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı en az 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağını duyurdu. Öte yandan Afyonkarahisar ili Özburun Belediye Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı en az 75 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağını açıkladı.

EN AZ 60 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI

Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere çeşitli şartlara bağlı olarak memur alımı yapılacağı açıkladı.

Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı ilanı için buraya tıklayın.

Chery yok artık dedirtti: Taksitle SUV otomobil imkanı! Üstelik Dacia Duster'dan bile ucuz

Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere memur alımı gerçekleşeceği duyuruldu.

Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı ilanı için buraya tıklayın.

EN AZ 75 KPSS PUANI İLE MEMUR ALINACAK

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, 2024-2025 Eğitim-Öğretim dönemi için Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne örgün eğitim veren üniversitelerin en az dört yıl süreli fakülte mezunlarından KPSS P3 puan türünden 75 puan ve üzeri alan 360 erkek, 90 kadın aday olmak üzere toplam 450 öğrenci alımı yapılacağını duyurdu.

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından açılan ilanın detaylarına ulaşmak için buraya tıklayınız.

Milli Emlak duyurdu: 8 bin TL'den başlıyor! Arsa, arazi ve konut alanı satılacak

Afyonkarahisar ili Özburun Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere en az 75 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla boş kadroya memur alımı yapılacağı açıklandı.

Afyonkarahisar ili Özburun Belediye Başkanlığı KPSS ile memur alımı ilanı için buraya tıklayın.

Toyota olmaz dedirtti: Otomobilin tamamına taksit! Üstelik Egea'dan bile ucuz Corolla fırsatı