En uygun krediyi hangi banka veriyor? Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları 2021

Konut kredisi faiz oranları açıklandı. Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası konut kredisi ve vade oranlarını kamuoyuyla paylaştı. Bankalar, koronavirüs pandemisi nedeniyle çeşitli indirimler uygulamaya devam ediyor. Kamu bankalarının başlattığı bu uygulamaya Türkiye'de bulunan özel bankalarda katıldı. Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? En uygun konut kredisi hangi bankada?

Konut kredisi faiz oranları açıklandı. Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası uygun seçenekleri paylaştı. Koronavirüs salgını sürecinde vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla bankalar indirimli faiz oranlarını hizmete sundu. Kamu bankalarının dahil olduğu konut kredilerine özel bankalarda eklendi. Peki, En uygun konut kredisi hangi bankada? Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları 2021 ne kadar?

VAKIFBANK, HALKBANK, ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

VAKIFBANK

Taşıt kredisi: %1.34'den

İhtiyaç kredisi %1.42'den

SarıPanjur Konut Kredisi: %1,32'den başlamaktadır.

ZİRAAT BANKASI

Tüketici kredisi: %1.54

Taşıt kredisi (kaskolu): %1.54

Taşıt kredisi (kaskosuz): %1.56

Konut kredisi: %1.37'den başlamaktadır.

HALKBANK

İhtiyaç Kredilerinde %1,51'dan,

Taşıt Kredilerinde %1,54'den,

Konut Kredilerinde %1,38'den başlayan faiz oranları uygulanmaktadır.

KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Konut kredisi başvurusu ilgibi bankaların şubelerinden yapılıyor. Ayrıca çağrı merkezi aracılığı ile konut kredisi başvuruları kabul ediyor.

KONUT KREDİ HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Kimi zaman satın almak istenen yeni bir araç, kimi zaman yeni bir ev, kimi zamansa beklenmedik bir ihtiyaç, tüketicileri kredi kullanmaya yönlendirebiliyor. İlgili bankaların her türlü talebiniz için farklı koşullarda çeşitli kredi seçenekleri sunuluyor. Seçtiğiniz kredi türü, geri ödeme süresi ve kullanmayı planladığınız kredi miktarına bakılarak, bankamızın sunduğu güncel faiz oranları üzerinden kredi hesaplama işlemleri yapılır ve örnek plan tablo halinde görüntülenir.

Kredi faiz tutarı hesaplama: Hesaplamanızı yaptıktan sonra göreceğiniz toplam geri ödeme tutarından; kullanmak istediğiniz kredi ve vergi tutarlarını çıkarttığınızda ödeyeceğiniz yaklaşık faiz miktarını bulabilirsiniz. Aylık olarak ne kadar faiz tahsil edileceğini ise ödeme planında görebilirsiniz.