Ünlü Alman marka 250 ürünle fuarda

BEAUTYISTANBUL 2024 Fuarı başladı. Bugün son günü olan fuara ünlü Alman güzellik devi Geske, 250'den fazla ürün gamı ile katıldı.

Akşam Gazetesi

Güzellik ve kozmetik dünyasının yıldız markalarını bir araya getiren BEAUTYISTANBUL 2024 Fuarı başladı. 4. yılında dünyanın en büyük 5 kozmetik fuarı arasında yerini alan etkinlik, 62 ülkeden 1100 katılımcıyı ve 169 ülkeden ziyaretçiyi ağırlıyor. Bu yılın merakla beklenen markaları arasında yerini alan Alman güzellik teknoloji devi Geske, ilk kez BEAUTYISTANBUL Fuarı'nda 250'den fazla ürün gamı ile yerli ve yabancı müşterilerini karşıladı. Yapay zeka destekli cilt bakım cihazlarıyla dünya genelinde ses getiren firma, ünlü manken ve eski Türkiye güzeli Demet Şener'in özel stant ziyaretiyle fuarın ilgi odağı oluyor.

YENİLİKLERLE GELDİ

2-4 Ekim tarihlerini kapsayan fuar İstanbul Kongre Merkezi, Lütfi Kırdar ve Hilton İstanbul Bosphorus ve Harbiye'de kapılarını açtı. Fuara katılımlarıyla ilgili açıklama yapan Geske "Dünyanın bütünsel cilt bakım serisine sahip olan Geske, stant ziyaretçilerine benzersiz bir güzellik deneyimi sunmak için titizlikle hazırlanıyor" ifadelerini kullandı. Açıklamada, "Geske, cilt ve yüz bakımını zamana bağlı olmadan gerçekleştirebilme imkanı sağlıyor. Uzman bilim insanları, dermatologlar ve geliştiricilerden oluşan deneyimli ekibiyle, 250'den fazla ürün gamı ile en yeni ve en etkili cilt bakım çözümlerini fuarda sergileyecek olan Geske, ünlü manken ve eski Türkiye güzeli Demet Şener'i standında ağırlayacak. Güzellik tutkunları, profesyoneller ve sektör liderleri için eşsiz bir deneyim sunan bu fırsat, ziyaretçilere en son yeniliklerle tanışma imkanı verecek" denildi.