Uluslararası yatırımcıların Türkiye’ye güveni tam

Türkiye uluslararası yatırımlar çekmeye devam ederken YASED Başkanı Erdem, “Yatırımcının ülkemize güveni artarak büyüyor” dedi.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ahmet Erdem, “Uluslararası şirketlerin ülkemize inancı ve güveni tamdır” dedi.  Mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektörünün markalarından Evofone, dünyaca ünlü yeni nesil teknoloji ekosistemi şirketi Xiaomi’nin akıllı telefonları ve tüm ürünlerinin Türkiye distribütörü oldu. Markanın  ürünleri, eylül ayında İstanbul’da açılacak ilk Mi Shop’ta satışa sunulacak. 

YENİ ALMAN ŞİRKET 

Türkiye’ye anlamlı bir destek de Alman otomasyon ve akıllı ev sistemleri üreticisi Becker Antriebe’den geldi. Becker Türkiye Genel Müdürü Erdinç Yazganoğlu, geçtiğimiz son bir haftada yaşanan spekülatif atakların ekonomi ve piyasa gerçekleriyle ilgisi olmadığını belirtti. Yazganoğlu, “Cumhurbaşkanımızın eylül ayında yapacağı Almanya ziyaretinin iki ülke arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkilere ivme kazandıracağını umuyorum” şeklinde konuştu.

Fırsat bekliyor

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Talanx Grubu’muzun sektörümüze güveni tam yeni fırsatlar bakıyoruz” dedi.