Türkiye'nin En İyi Diş Hastaneleri ve Diş Hekimleri Hangileri? Implant All On 4 ve Zirkon Diş Fiyatları…

Aileniz için doğru diş hekimini seçmek ve en uygun hizmeti almak oldukça önemlidir. Size ve sevdiklerinize şefkat ve profesyonellik ile destek olacak birini bulmak istiyorsunuz. Bu gayet doğal! Bir yetişkin olarak, sizin ve ailenizin diş sağlığı söz konusu olduğunda hangi klinikten destek almanız gerektiğini bilmek zor olabilir. Bu kararı verirken aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey var. Göz önüne alınması gereken en önemli şey, kliniğin sunduğu diş hekimliği tedavileridir. İhtiyacınıza en uygun olan hizmeti almak için iyi bir araştırma yapmalı ve en çok tercih edilen klinikleri tercih etmelisiniz. Bunun yanı sıra uzman diş ve çene cerrahları ile çalışan klinikleri tercih etmeniz de önerilir.

Sizin için Türkiye'deki en iyi diş hekimi ve uzmanlık alanlarını araştırdık ve bulduğumuz sonuçları sizin için derledik!

● Birkan Taha Özkan- Diş Hekimi ve Çene Cerrahı

Diş hekimliği ve çene cerrahisi alanında her zaman en üst düzeyde hizmet sunmayı hedefleyen diş hekimi Birkan Taha Özkan, Mersin'in en iyi diş hekimleri arasında yer almakla beraber birçok alanda hizmet sunmaktadır. Gülüş estetiği, beyazlatma, diş teli, estetik dolgu, protez diş, porselen diş, zirkonyum kaplama bu hizmetlerden bazılarıdır. Bu hizmetlerin yanı sıra Dr. Özkan, çene estetiği alanında oldukça iyi işlere imza atmıştır. Bruksizm, çene eklem tedavisi, çene estetiği operasyonu, çene operasyonları, ortodontik tedavi için sizler de Dr. Özkan'dan destek alabilirsiniz.

● Ersan Ersoy- Diş Hekimi ve Protez Uzmanı

Ahmet Ersan Ersoy, Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuş ve doktorasını aynı üniversitede Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır. 1989 yılında Free University of Berlin'de önemli eğitimler almıştır. 1990 yılında doçent, 1996 yılında profesör olan Ersoy, Diş Hekimliği Fakültesi'nde Ankara Şube Başkanı olarak görev yapmıştır. Türkiye'nin en iyi diş hastanelerinden birisi olan hastanede hizmet vermektedir. Bugün ise yılların tecrübesi ile güncel bilimsel araştırmaları takip ederek ve en yeni materyal ve yöntemleri uygulayarak hastalarına en iyi hizmeti sunar. Ayrıca tedavi öncesi ve sonrası takibi ile en iyi uygulamaları uygun fiyatlarla sunmaktadır.

● Tayfun Günbay- Diş Hekimi ve Çene Cerrahı

1981 yılında Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 'nden mezun olan Tayfun Günbay en iyi diş doktorlarından birisidir, 1998 yılında Profesör olmuştur. Bugün ise kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir. İzmir'deki en iyi diş doktoru olarak gösterilmektedir. Gömülü dişler, çene problemleri, diş ve diş eti hastalıkları, diş eksikliği, diş eti kanaması, diş ağrısı, çene eklem ağrıları gibi sorunlar için oldukça etkili çözümler sunan Dr. Günbay, son teknoloji araç gereçler sayesinde hastaları için ağrısız hizmet sunmaktadır. Eğer sizler de İzmir'de yaşıyor ve yukarıda sayılan sorunlar ile yüz yüzeyseniz, Dr. Günbay'dan destek alabilirsiniz.

● Tamer Büyükyılmaz- Diş Hekimi ve Ortodonti Uzmanı

Doç.Dr. Tamer Büyükyılmaz Adana'nın merkezinde hizmet vermektedir. Doç.Dr. Tamer Büyükyılmaz hastalarının sağlık ihtiyaçlarını en kısa sürede ve en doğru biçimde karşılayabilmek için çalışmaktadır. Bu hizmet anlayışı doğrultusunda son teknoloji gelişmeleri takip eden Dr. Büyükyılmaz, en çok ortodonti alanında kendini geliştirmiş ve bu alanda oldukça başarılı operasyonlara imza atmıştır.

● Faruk Haznederoğlu- Diş Hekimi ve Endodontist

Endodonti, zirkonyum, protez diş, porselen diş, implant diş, diş estetik, kron köprü alanında kendini geliştiren ve hastalarına ağrısız hizmet sunan Faruk Haznederoğlu, akademisyenlik dışında Türk Endodonti Derneğinde uzun yıllardır çalışmalar yapmıştır. Aynı zamanda günümüzde de bu derneğin Genel Sekreterliğini yürütmektedir. Bunun yanı sıra Dr. Haznederoğlu, oldukça değerli eğitimler almaya devam ederek kendisini sürekli olarak geliştirmektedir.

ALL ON 4 TEDAVİSİ NEDİR? ALL ON 4 FİYATLARI ORTALAMA NE KADAR?

All On 4, üst veya alt diş setinin sadece dört implantla değiştirildiği bir diş implantı tekniğidir. Bu dört İmplant, yeni bir sabit diş setinin yerleştirilmesi için bir destek mekanizması görevi görür All On 4 dental implant prosedürü ile arka implantlar ağzın arkasına doğru 45° açıyla yatırılır ve çenenin daha yüksek kemik yoğunluğuna sahip bir bölgesi olan ön maksillaya yerleştirilir. Diğer implant yöntemleriyle karşılaştırıldığında, All On 4 tekniği implantı sabitlemek için aynı kemik yoğunluğunu gerektirmez. All on 4 diş implantları takma diş istemeyen hastalar için bir tedavi planıdır. Tedavi planı, 4 diş implantı, cerrahi yerleştirme ve bir ark için tamamen akrilik set dişler dahil olmak üzere diş implantı prosedürlerinin maliyetlerini kapsar. All on 4 Dental İmplantların maliyeti ise genellikle ark başına 10,925 dolardan başlamaktadır.

İMPLANT TEDAVİSİ VE İMPLANT FİYATLARI ORTALAMA NE KADAR?

Diş implantları, doğal diş kökleri yerine kullanılan yapılandırılmış diş kökleridir. İmplantlar, doğal dişlerinize uyacak şekilde yapılmış sabit (kalıcı) veya çıkarılabilir yedek dişler olarak kullanılır. Dental implantların başarı oranları, implantların çenenin neresine yerleştirildiğine bağlı olarak değişir ancak genel olarak dental implantların başarı oranı %98'e kadar çıkmaktadır. Uygun bakım yapıldığı takdirde implantlar ömür boyu kullanılabilen ürünlerdir. Bunun yanı sıra, her hasta için gereken tedavi yöntemi benzersizdir. Genel olarak bakıldığında, tek diş implantları fiyatı, implant başına 1.500 ila 2.000 $ arasında değişiklik göstermektedir. Bazı hastalar yalnızca tek bir implanta ihtiyaç duyarken, bazılarında birden fazla diş eksik olduğu için birkaç implanta ihtiyaç duyulabilir.

ESTETİK DİŞ TEDAVİLERİ NEDİR? ORTALAMA FİYATLARI NE KADAR?

Belki duymuşsunuzdur ama estetik diş hekimliğinin ne olduğundan emin değilsiniz.Estetik diş tedavisi; yontulmuş, yıpranmış, rengi bozulmuş, hizası bozulmuş, kırılmış ve lekeli dişleri restore ederek size hoş bir gülümseme veren bir diş hekimliği prosedürüdür. İşlem sırasında, en uygun tedavi planını bulmak için bir diş hekimi ile görüşmek ve fiyatlar hakkında bilgi almak gerekebilir. Çünkü her hasta için gerekli olan tedavi farklı olabilir.

GÜLÜŞ TASARIMI NASIL YAPILIR? GÜLÜŞ TASARIMI FİYATLARI NE KADAR?

Gülüş tasarımı, diş kusurlarını düzelten ve diş sağlığınızı ve görünümünüzü geri kazandıran kozmetik bir diş prosedürüdür. Daha düz, daha beyaz ve doğal görünümlü bir gülümseme için kişiye özel bir tedavi ve uzun süreli sonuçlar içerir. Dişlerimiz zamanla aşınır, çatlar veya renk değiştirir. Ancak gülüş tasarımı size ömür boyu seveceğiniz bir gülümseme verir. Bir gülümseme tasarımı, gittiğiniz yere ve aldığınız hizmetlere bağlı olarak 1.000 ila 50.000 ABD Doları arasında ve belki de daha fazlasına mal olabilir.

ZİRKONYUM KAPLAMA DİŞ NEDİR? NASIL YAPILIR? ORTALAMA FİYATLARI NEDİR?

Zirkonyum kaplama, beyaz bir toz seramik malzeme olan zirkonyum dioksitten yapılır. Seramik özellikleri ve tek bloktan frezelenmesi onu güçlü bir diş protezi yapmaktadır. Zirkonyanın seramik özellikleri ve doğal beyaz rengi, gülümsemenizin geri kalanıyla nispeten zahmetsiz bir uyum sağlar. Her biri kendi yarı saydamlık düzeyine sahip çeşitli biçimlerle yapılır. Diş hekiminiz mükemmel bir eşleşme olacak olanı seçebilir. Genel olarak, zirkonyum kaplamanın maliyeti 800 ila 1.500 dolar arasındadır.

DİŞ TELİ FİYATLARI ORTALAMA NE KADAR? DİŞ TELİ NASIL YAPILIR?

Diş teli, kişiye uygun şekilde yapılmakla beraber her hasta için farklı şekilde tasarlanır. Fiyat ise, tedavi türüne göre 2.500 ile 9.000 TL aralığında değişmektedir. Tek çeneye yapılan uygulamanın fiyatı ise farklılık göstermektedir.

Bu bir ilandır...