Türkiye Şeker Fabrikaları personel alımı ne zaman? Türkiye Şeker Fabrikaları sürekli işçi alımı şartları

Türkiye Şeker Fabrikaları sürekli işçi alımı yapıyor. Alıma başvurmak isteyen adayları alımın yapılacağı bölümleri, şehirleri ve şartları öğrenmek istiyor. Türkiye Şeker Fabrikaları personel alımı 2020 ne zaman, sorusunun yanıtı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Fabrikalara alınacak personelin niteliklerini ve sayıları ile ilgili bilgiler haberimiz içerisinde yer alıyor.

Türkiye Şeker Fabrikaları personel alımı yoğun ilgi görüyor. Türkiye Şeker Fabrikaları, belirsiz süreli çalıştırılmak üzere toplam 227 işçi (Meslek Lisesi Mezunu) alımı yapıyor. Alıma başvurmak isteyenler başvuru şartlarını ve tarihlerini öğrenmek istiyor. Yayımlanan duyuruya göre, başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yapılabilecek.

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI ALIMI NE ZAMAN?

Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR'un web sitesinden 02.07.2020 tarihinden itibaren öğrenilebilecek.

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI PERSONEL ALIMI TABLOSU

Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil hakları bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslarına göre 657 sayılı Kanunun 4/b maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamayacaklardır.

Fabrikalara alınacak personelin niteliklerini ve sayılarını gösteren tablo şu şekilde;