Turkcell, 30'uncu yılda her şeyi birbirine bağlayacak

Turkcell 30. yılını kutluyor. Çeşitli kampanyalarla desteklenecek 30. yılla ilgili açıklama yapan Ali Taha Koç “Herkesi birbirine bağladığımız gibi her şeyi de birbirine bağlayacağız” dedi.

Cep telefonundan ilk 'Alo'yu 1994 yılına başlatan Turkcell, 30'uncu kuruluş yılını kutluyor. 30. yıl nedeniyle yeni hedeflerini açıklayan Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç ''Turkcell'in 30 yıllık tarihi, Türkiye'nin dijital teknoloji tarihidir. Bu sürede telekom operatörü olmanın ötesine geçtik. Herkesi birbirine bağladığımız gibi her şeyi de birbirine bağlayacak, Türkiye'yi bireysel ve kurumsal anlamda dijitalleştirmek için çok çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Turkcell grup bünyesinde toplam 56 milyonu aşkın abonesi olmasına rağmen 84 milyonun tamamının hayatına dokunduklarını söyleyen Koç 'Sim kartı olsun ya da olmasın herkes Turkcell'li olacak, herkesin yolu bir şekilde Turkcell'den geçecek demiştik; bugün görüyoruz ki hizmet verdiğimiz kişi ve kurumlar sadece Turkcell sim kartına sahip olanlar değil" dedi.

UÇTAN UCA TEKNOLOJİ

Koç, "Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı pozisyonumuz sayesinde, şehir hastaneleri, havalimanları gibi kritik alanlarda altyapımızdan faydalananlar da otonom sistemlere sağladığımız dijital teknolojilerimizi kullananlar da bizim için Turkcell'li" diye konuştu.

YENİ REKLAM YÜZÜ KEREM BÜRSİN OLDU

30'uncu yaşını yıl boyu farklı sürprizle kutlayacak olan Turkcell, müşterilerine pek çok avantaj sağlayacak. Abonelerin paketindeki GB ve dakikalar ikiye katlanırken, gençlere yönelik sinema ve yemek faydası gibi birçok kampanya yıl boyu devam edecek. Bu arada Turkcell'in 30'uncu yıl reklam yüzü Kerem Bürsin oldu. Ünlü oyuncu aksiyon sahnelerinde dublör kullanmadı.

600 BİN KURUMA HİZMET VERİYOR

Ali Taha Koç, 600 bin kurum ve kuruluşun teknoloji altyapısının, dijital dönüşüm operasyonlarının ve siber güvenliklerinin Turkcell tarafından sağlandığını belirtti. Koç, 'Tüm bunları yaparken de dijital operatör yetkinliğimize entegre bir biçimde, üretken yapay zeka teknolojilerini kullanıyor, uydu teknolojilerini test ediyor, kuantum teknolojileri üzerinde çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.