Türk Telekom'da işçilerle fiber mesaisi

Fiber altyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Türk Telekom, yılbaşı akşamında Çanakkale'de gerçekleştirdiği çalışmalar ile ülke genelindeki fiber ağ uzunluğunu 435 bin kilometreye ulaştırdı. Yeni yılı, saha çalışanlarıyla birlikte Çanakkale'de karşılayan Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, ‘memleketin bir şehrinde değil her şehrinde' aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Uçtan uca fiber altyapı çalışmalarını 81 ilde hız kesmeden sürdüren Türk Telekom, yılbaşı akşamında Çanakkale'de gerçekleştirdiği çalışmalar ile ülke genelindeki fiber ağ uzunluğunu 435 bin kilometreye ulaştırdı. Yeni yılı, fiber dönüşüm operasyonları yürüten saha çalışanlarıyla birlikte Çanakkale'de karşılayan Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, 'memleketin bir şehrinde değil her şehrinde' aralıksız çalıştıklarını söyledi.

HIZLI İNTERNET AĞI

Yeni dijital dünyanın gereksinim duyduğu hızlı ve kesintisiz iletişim hizmetini sunmak için Türkiye'nin her köşesini fiber ağlarla ördüklerini belirten Önal, "Deniz altından hat çekerek tarihi Gelibolu Yarımadası ve Türkiye'nin en batısında olan Gökçeada'yı fiberleştirdik. Memleketin her köşesini 1000 Mbps hızında internetle buluşturuyoruz" diye konuştu.

Yeni yıla fiber dönüşüm için çalışan saha ekipleriyle birlikte Çanakkale'de giren Ümit Önal, çalışanlarla birlikte selfie çekti.