Tuba Koca, ''2022 yılının ilk çeyreğinde dahada büyümüş olacağız''

Lanu, kurulalı henüz 1 sene olmadan adından söz ettirmeyi başarmış bir Türk parfüm markası. Seri kokuları haricinde Tuba Koca'nın kendi tasarımlarını üretip; kişi ve kurumlara özel de parfüm çalıştığı bir marka Lanu.

Tuba Koca, "Kurulduğumuz günden bu yana, kendi bünyemizde satışı gerçekleştirdiğimiz markamız artık parfüm severler tarafından bilinen, önemli satış noktalarında da varlığını sürdürüp bayilik vermeye devam ediyor. İstanbul haricinde; İzmir, Mersin, Bursa gibi önemli şehirlerde de satış noktaları bulunan markamız, internet sitemiz aracılığı ile Türkiye'nin her şehrine gönderim sağlayıp, kişiye özel parfüm sektöründe hızlı bir ivme kazandığımızı ifade etmek isterim. Hali hazırda Swissôtel The Bosphorus Niche and CO, Nokta Cosmetics'in şubeleri, NOI Cosmetics gibi önemli yerlerde, sıcak satışlarımızda devam etmektedir. Bununla birlikte, 2022'de agresif bir şekilde, yeni şube ve bayiliklerle büyümeyi planlamaktayız." diye ifade etti.

AYNI KOKULAR YENİ İKONİK ŞİŞELERDİNDE

Var olan ERA serisine ait 6 kokunun yoğun ilgi görmesi nedeniyle ürünlerin satışı kısa sürede tamamlandı. Bu nedenle Tuba KOCA, ikinci üretimlerini hızlandırmak adına tasarımda yeniliğe gitmek zorunda kaldıklarını belirtip sözlerine şunları ekledi; "Lanu'nun uzun zamandır kişiye özel tasarımlarında kullandığımız ikonik şişeler, ERA serisinde de karşımıza çıkmaya başladı. Bu şişelerin de bir önceki serinin şişeleri kadar benimsendiğini ve oldukça olumlu geri dönüşler aldığımızı belirtmek isterim."

BAYİLİK VE SATIŞ NOKTASI TALEPLERİ İÇİN DEĞERLENDİRMELER DEVAM EDİYORUZ

Yeni yılda hem yurt içi hem de yurt dışında daha da büyüyeceklerini dile getiren Tuba KOCA, bu konudaki talepleri ekibiyle beraber değerlendirmeye devam ettiklerini belirtti.