Transferi resmen duyurdular! Cenk Tosun yuvadan uçuyor...

Beşiktaş'ta forma giyen milli oyuncu Cenk Tosun'un transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sözleşmesi sezon sonu erecek olmasına rağmen ekonomik nedenlerden ötürü siyah-beyazlı kulüple anlaşamayan Cenk Tosun'un geleceği netleşmeye başladı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Cenk Tosun geleceği hakkında kararını verdi. Milli oyuncu, siyah-beyazlı yönetim ile yaptığı görüşmelerden bir sonuç alamayınca görüşmeleri sonlandırmıştı. Golcü oyuncu, menajerinden kendisine kulüp bulmasını istemiş ve gelen teklifleri değerlendirmeye başlamıştı. İngiliz medyasında yer alan habere göre; Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Cenk Tosun ile görüşmelere başladı.

CENK TOSUN, İNGİLTERE'YE DÖNÜYOR

2018 yılında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer olan Cenk Tosun, İngiltere'de aradığını bulamamış, İngiliz ekibiyle sözleşmesinin bitmesinin ardından Beşiktaş'a dönmüştü. Siyah-beyazlılar ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Cenk Tosun'un sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Beşiktaş ile anlaşmaya varamayan milli golcüye İngiltere'den sürpriz bir talip çıktı.

ACUN ILICALI, CENK TOSUN'U TRANSFER ETMEK İSTİYOR

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin patronu Acun Ilıcalı, Cenk Tosun'u takımına transfer etmek istiyor. Saha dışında oldukça iyi anlaşan ikilinin bu transferde önemli mesafe kat ettiği kaydedildi.

DAHA ÖNCE DE İSTEMİŞTİ

Acun Ilıcalı, Cenk Tosun'u Everton ile sözleşmesi bitmeden görüşmeler gerçekleştirmiş ancak milli oyuncu, Beşiktaş'tan teklif beklediği için Acun Ilıcalı'ya olumsuz cevap vermişti.

BEŞİKTAŞ RAKAMLARI

Cenk Tosun, Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 190 maça çıkarken 86 kez fileleri havalandırmayı başardı. Golcü oyuncu 24 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

www.aksam.com.tr