TQ Office Furniture İSMOB fuarında 1. oldu

Tasarım ile teknolojinin buluştuğu modern ofis mobilyaları markası TQ Office Furniture Türkiye’de katıldığı ilk fuar olan 2017 İSMOB fuarında 1.lik ödülünü kazandı.

TQ Office Furniture, ofis mobilyası konusunda 100 yıllık tecrübeye sahip Alman Ofis Mobilyası üreticisi WINI MEIN BURO’nun ürünlerinin lisansını alarak 2015 yılında Ofis Mobilyası üretimine başlamıştır.

Çalışma alanlarında yarının çalışma kültürünü şekillendirmeyi amaçlayan TQ Office Furniture ürünleri yalnızca farklı alternatifler ve zengin bir mekansal kullanım olanağı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda kurgulanma biçimlerine ve ihtiyaca göre yeni düzenlemelere de imkan sağlıyor. TQ Office Furniture hem yükseklik hem de uzunluk olarak ekle/çıkar sistemi ile lego mantığında kolaylıkla çoğaltılıp, eksiltilebilir ürünlerden oluşuyor. Örneğin kapaklı dolap sistemi üzerine çekmece onun üzerine raf ilave edilebilir daha sonra ihtiyaca göre bunlar kendi aralarında yer değiştirebilir ya da tamamen çıkartılıp yenileri eklenebilir. Bu özellik Türkiye’de sadece TQ Office Furniture ürünlerinde mevcuttur.

Ofis içinde farklı kombinasyonların  yaratılmasına ve zaman içinde değiştirilmesine izin veren TQ Office Furniture modüler panelleri ; ses geçirmeyen akustik malzeme eklenerek ortak çalışma alanlarında ihtiyaç duyulan bireysel konsantrasyonun güçlendirilmesini amaçlıyor. 

TQ panel mobilyalarının birleşim yerlerinde metal aksam kullanıldığından darbelere karşı dayanıklıdır, darbe aldığında dağılmaz, bu sayede ofiste oluşabilecek iş kazalarını engellemede yardımcı olur.
TQ Office Furniture oturma gruplarında ise esnek kumaş ve renk seçenekleri ile birbirinden çok farklı mekan seçenekleri sağlamaktadır.

Modern çalışma alanlarına dair yeni yaklaşımlar oluşturma amacı taşıyan TQ Office Furniture, çalışma alanları ve ortak alanlar için geliştirdiği tasarımlarla çok yakında ofislerde yerini alacak…