Toyota gemileri yaktı: Corolla'da 200 bin TL indirdi! Üstelik otomobilin tamamına taksit imkanı

Toyota otomotiv şirketi, Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil üreticileri arasında gösterilebiliyor. Söz konusu otomotiv şirketinin güncel kampanyaları incelendiğinde ise, otomobilin tamamına taksit imkanı olduğu görüldü. Öte yandan Corolla Sedan modelinde 200 bin TL indirim var. Toyota Corolla Sedan modeli ile ilgili detaylar haberimizde…

Corolla Sedan modeli, Toyota'nın en çok tercih edilen otomobil modelleri arasında gösterilebiliyor. Çünkü söz konusu sedan otomobil, şık tasarımı ve performansı ile birçok vatandaşın dikkatini çekiyor. Ayrıca Toyota otomotiv şirketi, Corolla Sedan modelinde zaman zaman sunduğu çeşitli kampanyalarla pek çok insanın gündeminde yer alıyor.

Toyota otomotiv şirketinin ekim ayı kampanyaları kontrol edildiğinde ise, otomobilin tamamında taksit imkanı olduğu görüldü. Bunun yanı sıra Corolla Sedan modelinde, versiyona göre değişmek üzere 200 bin TL ve 65 bin TL indirim olduğu görüldü.

Renault resmen açıkladı! Faiz yok, Egea'dan bile ucuz sıfır Megane Sedan

TOYOTA AÇIKLADI: OTOMOBİLİN TAMAMINA TAKSİT

Toyota otomotiv şirketinin ekim ayı kampanyaları kontrol edildiğinde, yüzde 100'e varan kredi imkanı olduğu görüldü. Ayrıca otomobilin tamamına taksit imkanı sunulması, Toyota gemileri yaktı bile dedirtebiliyor. İşte kampanyanın detayları;

Otomobil fiyatının yüzde 100'üne kadar olan kredi kampanyasının ALJ Finans tarafından sunulduğu aktarıldı. Net ödeme planının ALJ Finans tarafından başvuru sırasında, talep edilen kredi miktarı ve müşteri risk durumuna göre belirleneceği duyuruldu.

Öte yandan ALJ Finans'ın, krediyi kullandırıp kullandırmamakta, kampanyayı durdurma veya kampanya şartlarında değişiklik yapmakta tamamen serbest olduğu açıklandı. Ayrıca kredi başvurusu esnasında ALJ Finans'ın güncel fiyatlama koşulları ve uygulamalarının geçerli olacağı belirtildi.

Kampanyanın 31 Ekim 2024 tarihine kadar geçerli olduğu belirtilirken, stoklarla sınırlı olduğu ve katılan bayilerde geçerli olduğu aktarıldı.

ALJ Finans'ın dilediği zaman kampanya şartlarında değişiklik yapma ve kampanyayı tamamen sonlandırma hakkına sahip olduğu duyuruldu.

Ve ilanlar art arda açıklandı: Binlerce personel alımı yapılacak! 50 KPSS puanı olan başvuruyor

TOYOTA COROLLA SEDAN EKİM AYI FİYAT LİSTESİ

Corolla Sedan modeli, sıfır otomobil satın almak isteyen birçok vatandaşın gündeminde. Bu nedenle Corolla Sedan modelinde indirim olması pek çok insanın dikkatini çekiyor.

Peki, hangi Corolla Sedan versiyonunda ne kadar indirim var? İşte 10 Ekim 2024 tarihli Toyota Corolla Sedan otomobil fiyat listesi;

Versiyonu: 1.5 Vision Plus Multidrive S. Fiyatı: 1.590.000 TL. Kampanyalı Fiyatı: 1.390.000 TL.

Versiyonu: 1.5 Dream Multidrive S. Fiyatı: 1.655.000 TL. Kampanyalı Fiyatı: 1.590.000 TL.

Versiyonu: 1.5 Dream X-Pack Multidrive S. Fiyatı: 1.739.000 TL. Kampanyalı Fiyatı: 1.674.000 TL.

Versiyonu: 1.5 Flame X-Pack Multidrive S. Fiyatı: 1.852.500 TL. Kampanyalı Fiyatı: 1.787.500 TL.

Versiyonu: 1.5 Passion X-Pack Multidrive S. Fiyatı: 1.976.000 TL. Kampanyalı Fiyatı: 1.911.000 TL.

Skoda yapacağını yaptı! Faiz yok, taksitle SUV imkanı