TOKİ Yalova kura sonuç sorgulama sayfası! TOKİ Yalova kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ Yalova kura sonuçları yoğun ilgi görmeye başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinden her yıl bin yeni sosyal konut vatandaşın hizmetine sunuluyor. Bugün yapılacak olan Yalova Merkez 300 yeni konutun yeni sahipleri belli olacak. 2+1 ve 3+1 için yapılması planlanan toplam konut sayısı 300 olarak belirlendi. Heyecanlı bekleyiş içinde olan kişiler TOKİ Yalova kura sonuç canlı izlemek istiyor. Detaylı bilgi haberimizde.

TOKİ Yalova kur sonuçları internette araştırılan konular arasına girdi. Kura sonu yeni eve sahip olmak isteyen kişiler konuyu yakından takip ediyor. 100000 toplu konut projesi kapsamında Yalova Merkez’de 2+1 için 210, 3+1’de ise 90 yen konut kura çekimi yapılacak. 18 Haziran 2020’de gerçekleşecek olan proje koronavirüs sebebiyle internet üzerinden canlı yayın olarak izlenebilecek. TOKİ Yalova kura sonuçları açıklandı mı? Haberimizin içerisinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

TOKİ YALOVA KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Yalova 2+1 ve 3+1 için yapılması planlanan toplam konut sayısı 300 olarak belirlendi. TOKİ Yalova kura sonuçları 18 Haziran 2020 saat 13:00’de canlı olarak izlenecek.

TOKİ KURA SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ YALOVA KURA ÇEKİLİŞ CANLI NASIL İZLENİR?

Toki Yozgat kura çekimleri canlı yayınları ise TOKİ'nin sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilecek.

TOKİ FACEBOOK CANLI YAYININ İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ INSTAGRAM CANLI YAYININ İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ TWİTTER CANLI YAYININ İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ YOUTUBE CANLI YAYININ İÇİN TIKLAYINIZ.