TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi açıklandı!

TOKİ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Kura çekilişi dün saat 11:00'de başladı.

TOKİ Tuzla 2+1 kurası dün çekildi. Kura çekilişi saat dün 11:00'de başladı. Corona virüs salgını nedeni ile internet üzerinden canlı olarak yayınlanan kura, vatandaşların katılımına kapalı olarak gerçekleşti. 

TOKİ TUZLA KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Tuzla kurası canlı olarak çekildi. İstanbullular sonuçları canlı olarak takip edebildi. Çekilişte başvuru numarası ve bu numaraya sahip olan isimler açıklanıyor. TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi açıklandı. Kurada şehit aileleri çekilişe dahil olmadan asil hak sahibi olarak belirlendi. 

2+1 KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN.

TOKİ TUZLA KURASI CANLI NEREDEN İZLENİR?

Küresel bir salgın haline gelen Koronavirüse karşı devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında vatandaşlarımızın sağlığını korumak için "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında gerçekleştirilen kura törenleri iptal edilmiştir.

Kuralar açıklanan kura takvimi değiştirilmeden, aynı tarihlerde Noter huzurunda yapılacak olup, Toplu Konut İdaresi Başkanlığımızın (TOKİ) sosyal medya hesaplarından (Twitter, Facebook, YouTube) canlı yayınlanacaktır.

TOKİ Tuzla Projesi kura çekilişi saat 11:00'de TOKİ'nin sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.