Trabzon kura çekimi 19 Haziran 2020! Trabzon TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanır?

TOKİ Trabzon kura çekilişi uygun fiyatlı yollarla ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Her yıl 100 bin yeni sosyal konut projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde gerçekleşiyor. Bugün Trabzon'da yapılacak olan 2 yeni kura çekimi heyecanla takip ediliyor. Trabzon'da gerçekleşecek kura çekiminde toplamda 530 yeni konutun sahibi belli oluyor. TOKİ Trabzon kura çekimi heyecanla bekleyen kişiler için canlı izleme linki haberimizde.

TOKİ Trabzon kura çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 100 bin yeni toplu konut projesi kapsamında binlerce kişi başvuruda bulunmuştu. 19 Haziran 2020 Cuma günü Trabzon Araklı ve Trabzon merkezinde toplamda 530 yeni toplu konut sonuçları açıklanacak. Kura çekimi koronavirüs tedbirleri kapsamında noter huzurunda internet üzerinden canlı olarak izlenecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde yapılan TOKİ Trabzon kura sonuçları açıklandı mı? Hazine Bakanlığı desteği ve kamu bankalarının finansmanlarıyla vatandaşlar uygun fiyatlarla ev sahibi olabiliyor. TOKİ Trabzon kura çekilişi canlı izleme linki için detaylar haberimizde.

TOKİ TRABZON KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Trabzon kura sonuçları 19 Haziran 2020’de 2 kura şeklinde gerçekleşecek. Trabzon’da 480 yeni toplu konut kura sonuçları saat 13:00’de yapılacak. Trabzon ili Araklı ilçesinde kura sonuçları ise 16:00’da gerçekleşecek.

TOKİ TRABZON KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ TRABZON KURA ÇEKİLİŞ CANLI NASIL İZLENİR?

Trabzon kura sonuçları TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak izlenebilir.

TOKİ FACEBOOK CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ INSTAGRAM CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ TWİTTER CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ YOUTUBE CANLI YAYININ İÇİN TIKLAYINIZ.