TOKİ Sivas kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Sivas kura sonuçları bugün yapılacak çekiliş sonucu ile belli olacak. Sivas Merkez için yapılacak olan kura çekimi 100 bin toplu konut projesi kapsamında düzenlenecek. Kuraya katılan vatandaşlar, TOKİ Sivas kura sonuçları ne zaman açıklanır? sorusuna yanıt arıyor. P

Heyecanla takip edilen TOKİ Sivas kura sonuçları bugün (3 Temmuz) noter kura çekimi ile açıklanacak. TOKİ Sivas kura sonuçları, yeni tip koronavirüs salgınından dolayı canlı yayın olarak TOKİ'nin sosyal medya hesaplarından seyredilecek. 

TOKİ SİVAS KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

TOKİ Sivas merkez kura sonuçları bugün saat 13:00'dan sonra açıklanmaya başladı. Kura çekimi noter eşliğinde yapılacak. 2+1'de 518, 3+1 için ise 222 olmak üzere toplamda 740 konutun sahipleri belli oldu.

TOKİ SİVAS KURA SONUCU İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

TOKİ BAŞVURULARI NEREYE YAPILIYOR?

TOKİ'nin resmi hesabında sıkça sorulanlar bölümünde TOKİ başvurularının nereye yapıldığı hakkında açıklama bulunuyor. TOKİ'nin yazılı açıklaması şu şekilde;

"Başvuru mercii, projenin bulunduğu il veya ilçeye göre belediye veya valilik veya kaymakamlığa yapılmaktadır. Satış duyurularında başvurulacak mercii ve adresi ilan edilmektedir. Başvuru sahibinin, ilgili merciden temin edeceği iki nüsha formu doldurup ilan edilen tarihler arasında teslim etmesi gerekmektedir. İlgili mercii, başvuru formlarını kategorisine göre numaralandırmakta, bir nüsha başvuru sırasında istenilen evraklarla teslim alınmakta, diğer nüsha da başvuru sahibine geri verilmektedir. Başvuruların şahsen yapılması gerekmektedir ve başvuru sırasında kimlik tespiti için nüfus cüzdanı ibraz etme şartı aranmaktadır."