TOKİ Samsun Atakum kura sonuçları belli oldu! TOKİ Samsun kura çekilişi isim listesi 2020 haberimizde...

TOKİ Samsun kura çekilişi bugün (16 Haziran) gerçekleştiriliyor. “Her Yıl 100 bin Yeni Sosyal Konut” projesi kapsamında yürütülen çalışmalar ile hak sahipleri evlerine kavuşuyor. Kura çekilişleri seyircisiz gerçekleştirilse de TOKİ'nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak takip edilebiliyor. Samsun Atakum TOKİ kura çekilişi sonuçları ile ilgili detaylı bilgileri haberimizin içerisinden bulabilirsiniz.

Bugün gerçekleştirilen TOKİ Samsun kura çekilişi ile vatandaşlar evlerine kavuşacaklar. “Her Yıl 100 bin Yeni Sosyal Konut” projesi kapsamında yürütülen çalışmalar ile konutlar, hak sahiplerini buluyor. Kura çekilişleri önlem amaçlı seyircisiz gerçekleştirilse de TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak takip edilebiliyor. Samsun Atakum TOKİ kura çekilişi sonuçlarına ilişkin ayrıntılar haberimizde…

SAMSUN ATAKUM KURA ÇEKİLİŞİ İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

TOKİ SAMSUN KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Samsun Atakum projesi için kura çekilişi 16 Haziran saat 12.00'de gerçekleştirildi. Kura çekilişi sonuçları isim listesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI NASIL İZLENİR?

TOKİ kura çekilişlerini sosyal medya hesaplarından canlı olarak takip edebilirsiniz. İlgili linkler haberimize eklenmiştir.

KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

PARA İADESİ NASIL YAPILACAK?

Kura çekilişi sonrasında hak sahibi olamayan vatandaşların daha önceden yatırdıkları paraların iade işlemlerine ilişkin; Halk Bankası, TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden şöyle bir duyuru yayınladı;

"Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığı ile başvurusu gerçekleşen ve tarafımızca yapılan kura sonrası hak sahibi olamayan vatandaşlarımızın başvuru sırasında yatırmış oldukları tutarların iade işlemleri, toplum sağlığımızın korunması ile ilgili tedbirler kapsamında Halkbank şubelerine gitmeden, Halkbank ATM’lerinden kartsız olarak veya Halkbank internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecektir. Detaylara www.halkbank.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz."