TOKİ Ordu kura sonucu belli oldu! Ordu TOKİ kura çekimi isim listesi...

TOKİ Ordu kura sonuçları bugün yapılacak çekiliş ile belli oluyor. 100 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekimlerini yoğun ilgi gösteriliyor. Koronavirüs salgını sonrası araya girilen kura çekimleri 28 Nisan itibari ile tekrardan başladı. Canlı yayını izlemek isteyen vatandaşlar, TOKİ Ordu kura sonuçları canlı nasıl izlenir? TOKİ Ordu kura sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOKİ Ordu kura sonuçları hakkından bilgi almak isteyen vatandaşlar konuyu takip ediyor. Binlerce kişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 100 bin yeni konut projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinesinde katılım ve kamu bankalarını finansmanları ile birlikte binlerce kişi ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor. Kovid-19 salgını sonrası kura çekimleri, seyircisiz olarak internet üzerinden canlı yayın olacak izlenecek. Bugün Ordu ili Gölköy ilçesi için 164 Aybastı ilçesi 86 yeni toplu konut sahibinin ismi açıklanacak. TOKİ Ordu kura sonuçları canlı nasıl izlenir? TOKİ Ordu kura sonuçları açıklandı mı? Binlerce kişinin ilgi ile takip ettiği konuya yönelik detaylar haberimizde.

TOKİ ORDU KURA SONUÇLARI CANLI NASIL İZLENİR?

TOKİ Ordu kura sonuçları kovid-109 salgınından dolayı internet canlı yayınından açıklanacak. Sonuçları TOKİ’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden izlenecek. Aşağıda bulunan linklerden istediğiniz sosyal medya hesabından kura çekimlerini izleyebilirsiniz.

TOKİ FACEBOOK CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ TWİTTER CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ YOUTUBE CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ İNSTAGRAM CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ ORDU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bugün Ordu’da iki yeni toplu konut için kura çekimi yapıldı. Ordu ili Gölkaya’da 2+1 için 115 3+1’de ise 49 olmak üzere toplamda 164 yeni konut sahibi belli oldu. Gölkaya ilçesinin kura sonuçları 11.00 itibari ile gerçekleşti.

TOKİ Ordu ili Aybastı ilçesi için 2+1’de 60 3+1’de ise 26 toplu konut kura çekimi bugün saat 12.00’da açıklanacak.

TOKİ ORDU KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.