TOKİ Manisa kura sonuç sorgulama nasıl yapılır? Manisa 2020 kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Manisa kura sonuçları merak edilip araştırılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) aracılığıyla vatandaşa ev sahibi olmanın kapılarını açıyor. Bugün yapılacak olan Manisa'nın Yunusemre ilçesine yeni konutlar noter huzurunda çekilişle belli olacak. 2+1 ve 3+1 için yapılması planlanan toplam konut sayısı 350 olarak belirlendi. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler TOKİ Manisa kura sonuçları açıklandı mı? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar…

TOKİ Manisa kura sonuçları hakkında araştırmalar hızlandı. 100000 yeni toplu konut projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle vatandaşa ev sahibi olmayı kolay hale getiriyor. 18 Haziran 2020 Manisa ili Yunusemre ilçesi 2+1 için 245, 3+1’de 105 yeni konut inşa edildi. Yeni tip koronavirüs salgınında dolayı noter huzurunda yapılacak olan çekilişler internetten canlı olarak izlenecek. TOKİ Manisa kura sonuçları açıklandı mı? Binlerce kişinin merakla takip ettiği konu hakkında detaylar haberimizde.

TOKİ MANİSA KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

100000 yeni toplu konut projesi kapsamında Manisa ili Yunusemre ilçesi 2+1 için 245, 3+1’de 105 yeni konut inşa edildi. Kura çekimi 18 Haziran saat 16:00’da noter eşliğinden yapılacak. Salgın sebebiyle kura sonuçları internet üzerinden izlenecek.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ YALOVA KURA ÇEKİLİŞ CANLI NASIL İZLENİR?

Toki Yozgat kura çekimleri canlı yayınları ise TOKİ'nin sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilecek.

TOKİ FACEBOOK CANLI YAYININ İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ INSTAGRAM CANLI YAYININ İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ TWİTTER CANLI YAYININ İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ YOUTUBE CANLI YAYININ İÇİN TIKLAYINIZ.