TOKİ Kütahya canlı kura çekiliş sonuçları 2020! Kütahya Merkez kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ kura çekilişi canlı olarak sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor. Bugün TOKİ Kütahya Merkez kura çekimi ile konutlar sahiplerini bulacak. 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplamda 451 ev için listeler belli oluyor. ''Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut'' projesinin koordinasyonunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı üstleniyor.

TOKİ Kütahya Merkez kura çekilişi ile hak sahipleri belirleniyor. Toplamda 451 konut için isim listesinde yer alamayanlar için para iadesi işlemleri sistematik bir şekilde tamamlanıyor. Dün Afyon ve Çankırı için canlı yayın yapılmıştı.

TOKİ KÜTAHYA MERKEZ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Kütahya Merkez kura çekilişi bugün saat 14.00'da yapılacak. Kura çekimi ile 451 kişi ev sahibi olacak. Canlı yayın sonrasında isim listesi haberimizin içerisine eklenecektir.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI NASIL İZLENİR?

TOKİ kura çekilişlerini sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz. Canlı izleme linki haberimizin içerisine eklenmiştir.

2+1 KURA SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ

3+1 KURA SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ PARA İADESİ NASIL YAPILACAK?

Kura çekilişi sonrasında hak sahibi olamayan vatandaşların daha önceden yatırdıkları paraların iade işlemlerine ilişkin; Halk Bankası, TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden şöyle bir duyuru yayınladı;

"Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığı ile başvurusu gerçekleşen ve tarafımızca yapılan kura sonrası hak sahibi olamayan vatandaşlarımızın başvuru sırasında yatırmış oldukları tutarların iade işlemleri, toplum sağlığımızın korunması ile ilgili tedbirler kapsamında Halkbank şubelerine gitmeden, Halkbank ATM’lerinden kartsız olarak veya Halkbank internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecektir. Detaylara www.halkbank.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz."