TOKİ Bartın kura sonuçları yayında! Bartın Merkez ve Ulus kura çekilişi isim listesi!

TOKİ Bartın Merkez kurası ile Bartın Ulus kurası bugün çekiliyor. Hak sahiplerinin belli olacağı çekiliş TOKİ'nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak takip edilebiliyor. Bartın Merkez için 150 konut, sahibine kavuşacak. Bartın Ulus için de belirlenen konut sayısı 150 olmuştu.

TOKİ Bartın Merkez ile Bartın Ulus kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor. Merkez kurası saat 10.00'da yapılacak. 150 konut için düzenlenen çekilişte konutlar sahiplerini bulacak. Proje koordinasyonunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yürüttüğü kura çekimleri, sosyal medya hesaplarından canlı olarak izlenebiliyor.

TOKİ BARTIN MERKEZ VE ULUS KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Bartın Merkez kurası bugün saat 10.00'da gerçekleştirildi. Bartın Ulus kurası ise hemen akabinde saat 11.00'da yapıldı. Hak sahiplerine ait isimlistesi haberimizin içerisine eklenmiştir.

BARTIN MERKEZ 2+1 KONUTLARIN İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

BARTIN MERKEZ 3+1 KONUTLARIN İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

BARTIN ULUS 2+1 KONUTLARIN İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

BARTIN ULUS 3+1 KONUTLARIN İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI NASIL İZLENİR?

TOKİ kura çekilişlerini sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz. Canlı izleme linki haberimizin içerisine eklenmiştir.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

TOKİ PARA İADESİ NASIL YAPILACAK?

Kura çekilişi sonrasında hak sahibi olamayan vatandaşların daha önceden yatırdıkları paraların iade işlemlerine ilişkin; Halk Bankası, TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden şöyle bir duyuru yayınladı;

"Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığı ile başvurusu gerçekleşen ve tarafımızca yapılan kura sonrası hak sahibi olamayan vatandaşlarımızın başvuru sırasında yatırmış oldukları tutarların iade işlemleri, toplum sağlığımızın korunması ile ilgili tedbirler kapsamında Halkbank şubelerine gitmeden, Halkbank ATM’lerinden kartsız olarak veya Halkbank internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecektir. Detaylara www.halkbank.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz."