TOKİ Konya ili Tuzlukçu ve kura sonuçları isim listesi...

TOKİ Konya kura sonuçları binlerce kişinin ilgiyle takip ettiği konular arasında yer alıyor. Yeni tip koronavirüs salgını sonrası kuralar internet canlı yayınından izleniyor. 100 bin yeni toplu konut projesi kapsamında gerçekleşen TOKİ Konya kuraları bugün gerçekleşecek. İsimlerini yazdıran vatandaşlar, TOKİ Konya kura sonuçları ne zaman açıklanır? Sorusuna yanıt arıyor. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOKİ Konya kura sonuçları bugün noter huzurunda yapılacak çekiliş ile belli olacak. Kura çekilişleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Hazine ve Maliye Bakanlığı iş birliği ile gerçekleşiyor. Bugün Konya ili iki ayrı kura çekimi yapılıyor. Konya ili Tuzlukçu ilçesi için 126, Beyşehir Küçükavşar ilçesi için ise toplamda 300 yeni konutun sahibi belli olacak. Yeni tip kovid-19 salgını sonrası internet canlı yayını ile düzenlenen TOKİ Konya kura sonuçları ne zaman açıklanır? Sorusunu yanıtını vatandaşlar öğrenmek istiyor. TOKİ Konya kura sonuçları canlı yayın izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOKİ KONYA KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

TOKİ Konya ili Tuzlukçu ilçesi kura çekimi bugün saat 10.00 itibari ile başladı. TOKİ Konya’nın ikinci çekilişi ise Beyşehir Küçükavşar ilçesinde saat 14.00’da yapıldı. Bugün Konya ili için toplamda 426 toplu konutun ismi belli oldu.

TOKİ KONYA KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ KONYA KURA SONUÇLARI CANLI NASIL İZLENİR?

Kura sonuçları TOKİ’nin resmi sosyal medya hesaplarından canlı yayın bağlantısına tıklayarak izlenebilir. 

TOKİ FACEBOOK CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ TWİTTER CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ YOUTUBE CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ İNSTAGRAM CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ'DEN KİMLER KONUT ALABİLMEKTEDİR?

TOKİ'nin sıkça sorulanlar sayfasında TOKİ konutlarının kimler tarafından faydalanabildiği açıklanmıştır. Ön koşul olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak olarak belirlenmiştir. TOKİ'nin açıklaması ise şu şekilde;

İdaremizin önceliği, “mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olma imkanı bulunmayan” yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretmektir. TOKİ’nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılmaktadır. Bu nedenle, konutlara başvuru ve ödeme koşulları gelir düzeylerine göre farklılıklar içermektedir. TOKİ ayrıca, kaynak yaratmak amacıyla özel sektörle işbirliği ile yüksek gelir düzeyine yönelik prestij projeleri de sürdürmektedir. Bu projelerin amacı, kamu yararını gözeterek mümkün olan azami geliri elde etmektir.