TOKİ Konya Ardıçlı kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Konya Selçuklu kura çekimi canlı izle!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Projede yer alan 2+1 tipi 331 adet ve 3+1 tipi 205 adet konut satışı bugün noter huzurunda yapılacak olan çekiliş ile belli oldu. TOKİ Konya Ardıçlı kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Konya Selçuklu kura çekimi canlı izlemek isteyenler yoğun bir şekilde araştırma yapıyor. 430 konut için hak sahipleri belirlendi. Bugün düzenlenen kura çekiminin ardından kazananların listesi yayınlanacak. TOKİ Konya Ardıçlı kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Konya Selçuklu kura çekimi canlı izleme sayfası...

TOKİ KONYA ARDIÇLI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Konya Selçuklu Ardıçlı konut projesinin kura çekimi bugün gerçekleştiriliyor.

TOKİ Konya Ardıçlı kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura sonuçları bugün saat 11.00'de düzenlenecek olan kuranın ardından belli oldu.

TOKİ KONYA KURA ÇEKİMİ NASIL İZLENECEK?

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura çekimi TOKİ tarafından noter huzurunda gerçekleştiriliyor. Kura çekimine pandemi nedeniyle izleyici kabul edilmezken, canlı yayın ile sosyal medya üzerinden takip edildi.