TOKİ Kayseri kura sonuçları açıklandı! TOKİ Kayseri Sarıoğlan kura sonuçları isim listesi...

TOKİ Kayseri kura sonuçları ev sahibi olmak isteyen kişiler tarafındna yoğun ilgi görüyor. 100 bin yeni sosyal konut projesi kapsamından kuralar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinden yapılıyor. 30 Haziran Salı günü Kayseri Sarıoğlan TOKİ kura çekilişi ile ev sahiplerinin isimleri belirlenecek. 176 konut için noter huzurunda gerçekleşecek Kayseri Sarıoğlan TOKİ kura çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kayseri Sarıoğlan TOKİ kura çekilişi ne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kayseri Sarıoğlan TOKİ kura sonucu bugün (30 Haziran) yapılacak olan çekiliş ile belli olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinden , Hazine Bakanlığı iş birliği içerisinde her yıl 100 bin yeni sosyal konut sahiplerini buluyor. Kayseri Sarıoğlan TOKİ kura çekilişinde 2+1 ve 3+1 için toplamda 176 yeni konut yapılacak. İnternet üzerinden canlı olarak izlenecek olan TOKİ Kayseri kura sonuçları açıklandı mı? Kayseri Sarıoğlan TOKİ kura çekilişi nasıl izlenir? sorularının yanıtı haberimizde.

TOKİ KAYSERİ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Kayseri Sarıoğlan TOKİ kura çekilişi henüz açıklanmadı. Bugün saat 10:00'da yapılacak olan çekiliş ile ev sahipleri belli olacak. İsim listesi yayımlandığı ana haberimize eklenecektir.

TOKİ KAYSERİ İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

KAYSERİ SARIOĞLAN TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NASIL İZLENİR?

Yeni tip koronavirüs salgını nedeni çekilişler internet üzerinden yapılacak. TOKİ'nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayını izleyebilirsiniz.

TOKİ FACEBOOK CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ!

TOKİ INSTAGRAM CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ!

TOKİ TWİTTER CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ!

TOKİ YOUTUBE CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ!

HAK SAHİBİ OLMAYANLARA PARA İADESİ NASIL OLACAK?

TOKİ kura çekimi sonucu ev sahibi olamayan vatandaşlar konuyu araştırıyor. TOKİ resmi web sitesinden konu hakkında açıklama yapıldı. Başvuru sırasında yatırmış oldukları tutarların iade işlemleri, toplum sağlığımızın korunması ile ilgili tedbirler kapsamında Halkbank şubelerine gitmeden, Halkbank ATM’lerinden kartsız olarak veya Halkbank internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecekleri belirtildi.