TOKİ Kars kura sonuçları açıklandı! Kars Kura sonuçları 2020 isim listesi sorgulama...

Kars için TOKİ kuru sonuçları bugün açıklanıyor. İnternet canlı yayını ile açıklanacak olan kura sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 100 bin yeni toplu konut projesi vatandaşları ev sahibi yapıyor. TOKİ Kars kura sonuçları canlı yayın izlemek isteyenler için konuyu yakından takip ediyor. Kamu bankalarının da destekleri ile TOKİ Kars kura sonuçları açıklandı mı? sorusuna yanıt haberimizde.

TOKİ Kars kura sonuçları bugün gerçekleşiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen kura çekimi Kars Merkez'de yapılacak. 2+1 ve 3+1 için toplamda 300 yeni konutun isim listesi açıklanacak. TOKİ Kars kura sonuçları internet üzerinden canlı yayında belirlenecek. 100 bin yeni toplu konut projesi kapsamında faaliyete geçirilen TOKİ Kars kura sonuçları açıklandı mı? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOKİ KARS KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Kars kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kars kura sonuçları bugün saat 15:00'da yapılacak çekiliş sonucu belli olacak.

İsim listesi yayınlandığı zaman aşağıdaki linkten detaylara ulaşabilirsiniz.

TOKİ KARS KURA SONUÇ İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ KARS KURA SONUÇLARI CANLI NASIL İZLENİR?

TOKİ Kars kura sonuçları canlı olarak izlemek isteyen kişiler aramalarını hızlandırdı. Kars kura sonuçları TOKİ'nin resmi sosyal medya hesaplarından izlenebilir.

TOKİ FACEBOOK CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ INSTAGRAM CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ TWİTTER CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ YOUTUBE CANLI YAYININ İÇİN TIKLAYINIZ.