Gözler TOKİ İzmir Seferihisar kurası sonuçlarında: TOKİ Seferihisar kura sonuçları açıklandı!

TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçları ne zaman açıklanır? sorusunun yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Pazartesi günü başlayan 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’nin kuraları devam ediyor. İlk kura dün İzmir Karabağlar projesi için çekildi. Dün ise İzmir Seferihisar'da inşa edilecek 1000 konut sahibini buldu. Projeye başvuruda bulunanlar heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor.

TOKİ İzmir Seferihisar kurası bugün çekiliyor. 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’nin kuraları Pazartesi günü başlamıştı. İlk kura İzmir Karabağlar projesi için çekildi. Bugün Seferihisar'da inşa edilecek 1000 konut için kura çekimi yapılıyor. TOKİ İzmir Seferihisar kura çekimi dün saat 11:00'de Seferihisar Belediye Düğün Salonu'da başladı. TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçları ne zaman açıklanır? yanıtı haberimizde...

TOKİ İZMİR SEFERİHİSAR KURASI NEREDE ÇEKİLİYOR?

TOKİ İzmir Seferihisar kurası, 25 Şubat saat 11:00'de Seferihisar Belediye Düğün Salonu'da çekildi. Kuraya başvuruda bulunanlar, kura çekim yerine giderek sonuçları canlı takip edebildi.

TOKİ İZMİR SEFERİHİSAR KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçları, kura çekim yerindeki vatandaşlarla canlı olarak paylaşılıyor. Oraya gidemeyen vatandaşlar ise e-devlet üzerinden kura sonuçlarını sorgulayabiliyor. 

TOKİ İZMİR SEFERİHİSAR 2+1 KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ İZMİR SEFERİHİSAR 3+1 KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Ayrıca, İzmir’de talep toplanan Aliağa projesinde 26 Şubat ve Kemalpaşa ilçesinde ise 27 Şubat tarihinde kuralar gerçekleştirilecek.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI