TOKİ illeri art arda açıkladı: Onlarca daire satılacak! Aylık taksit 7.224 TL, peşinat ise…

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere Türkiye'nin hemen her şehrinde zaman zaman daire satışa çıkartabiliyor. Öte yandan TOKİ tarafından açıklanan duyurular kontrol edildiğinde, konut satılacak illerin adeta art arda açıklandığı görüldü. Ayrıca bir daire 240 ay vade ve 7.366 TL taksitten başlayan fiyatlarla satın alınabilecek. Peşinat bedeli ise…

AKSAM.COM.TR

Okan Kabuk

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere Türkiye'nin birçok farklı şehrinde zaman zaman daire satışa çıkartabiliyor. Dar gelirli vatandaşlara da hitap edebilen konutlar, hemen herkesin gündeminde yer alıyor.

Öte yandan TOKİ tarafından duyurulan açıklamalar kontrol edildiğinde, onlarca daire satışı yapılacağı görüldü. Peki, söz konusu konutlar nerelerde bulunuyor?

TOKİ İLLERİ ART ARDA AÇIKLADI

TOKİ tarafından zaman zaman konut ve arsa satışı gerçekleşebiliyor. Açıklanan güncel duyurular kontrol edildiğinde ise, bazı illerde projelerin adeta art arda duyurulduğu görüldü.

TOKİ tarafından; Sivas Akıncılar, Kırıkkale Bahşılı ve Elazığ Yurtbaşı'nda konut satılacağı açıklandı. Kuralı satış yöntemi ile alıcılarını bulacak dairelerde farklı peşinat, vade ve taksit tutarları bulunuyor.

SİVAS'TA 21 ADET KONUT SATILACAK

TOKİ tarafından Sivas ili Akıncılar ilçesi 2.Etap 276 konut, 3 dükkanlı ticaret merkezi kapsamında üretilecek 21 adet dairenin satışa çıkartılacağı duyuruldu.

Satılacak konutlardan 8'i 2+1 ve 13'ü 3+1 olarak belirtildi.

Sivas'ta satılacak daire listesi şu şekilde;

Sivas'ta satılacak söz konusu taşınmazlarda bazı sözleşme detayları bulunuyor. Söz konusu detaylar ve diğer bilgiler aşağıda yer alıyor.

KIRIKKALE'DE 18 DAİRE SATILACAK

TOKİ tarafından Kırıkkale ili Bahşılı ilçesi 5.Etap 210 konut ve ticaret merkezi inşaatları kapsamında üretilecek 18 adet dairenin satışa çıkartılacağı duyuruldu.

Satılacak taşınmazlardan 16'sı 2+1 ve 2'si 3+1 olarak belirtildi.

Kırıkkale'de satılacak daire listesi şu şekilde;

Kırıkkale'de satılacak söz konusu taşınmazlarda bazı sözleşme şartları yer alıyor. Söz konusu şartlar ve diğer bilgiler aşağıda bulunuyor.

TOKİ TARAFINDAN ELAZIĞ'DA 30 ADET TAŞINMAZ SATILACAK

TOKİ, Elazığ ili Yurtbaşı ilçesi Hoğu Cumhuriyet Mahallesi 79 adet konut inşaatı kapsamında üretilecek 30 adet taşınmazın satışa çıkartılacağını duyurdu.

Satılacak taşınmazların hepsi (30 adet) 3+1 olarak belirtildi.

Elazığ'da satılacak dairelerden en uygunu; 192.647 TL peşinat, 240 ay vade ve 7.224 TL'den başlayan fiyatlarla alıcısını bulacak. Ayrıca 7.224 TL taksit ile satışa çıkartılacak taşınmaz zemin katta bulunuyor.

İşte Elazığ'da satılacak söz konusu taşınmazların listesi;

Elazığ'da satılacak taşınmazlarla ilgili bazı sözleşme detayları bulunuyor. Söz konusu detaylar ve diğer bilgiler aşağıda yer alıyor.