TOKİ başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ sonuçları ne zaman açıklanır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanıyor. Milyonlarca kişinin büyük bir heyecanla beklediği ucuz konutlar birçok ilde inşa edilecek. Peki, TOKİ başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ sosyal konut 2022 başvuru sonuç tarihi belli mi? İşte TOKİ sosyal konut başvurularına dair tüm detaylar...

Ev ve kira fiyatlarındaki yükselişin ardından hükümet harekete geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan sosyal konut projesine başvurular yarın itibari ile başlayacak. Başvuru yapmak isteyen tüm vatandaşlar TOKİ başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ sosyal konut 2022 başvuru sonuç tarihi belli mi? gibi soruların yanıtlarını da araştırmaya başladılar. İşte konu hakkında tüm detaylar..

Yüzyılın konut projesi olarak adlandırılan TOKİ ucuz sosyal konut projesinin tanıtımı bugün gerçekleştiriliyor. Ev alma hayali kuran milyonlarca kişinin beklediği sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında tek tek açıkladı.

TOKİ sosyal konut projesine başvurular yarın itibari ile başlayacak olup ekim ayı sonuna dek sürecek. TOKİ projelerinin ilk temeli ise yılbaşında atılacak.

TOKİ BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TOKİ ucuz konut projesine yapılacak olan başvuruların ne zaman sonuçlanacağına dair henüz net bir açıklama yapılmadı. TOKİ başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih belli olur olmaz haberimizin içerisine eklenecektir.

TOKİ eliyle yürütülecek konut projesi 81 ilde hayata geçirilecek, en fazla konut, olası depremin en çok etkileyeceği İstanbul'da inşa edilecek.

Proje kapsamındaki konutlarda yerel ve yatay mimari tercih edilecek, konutlar beş katı geçmeyecek şekilde yapılacak. Çevre dostu yapı malzemelerinin kullanılacağı evler sıfır atığa, enerji verimliliğine ve yenilenebilir enerji sistemlerine uyumlu olarak hayata geçirileek.

TOKİ'ye kimler başvurabilir? TOKİ konut daire arsa başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar!

TOKİ başvuru bedeli kaç TL? TOKİ başvuru ücreti ne kadar 2022?

TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası kaç? TOKİ iletişim numarası nedir?

TOKİ 2+1, 3+1 daire fiyatları ne kadar? TOKİ 2022 ev fiyatları kaç TL?