TOKİ Ankara kura sonuç isim listesi 2020 | TOKİ Ankara kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Ankara kura sonuçları yoğun ilgi görüyor. Ankara ili Bala ilçesinde gerçekleşen kura sonucunda vatandaşlar ev sahibi olmak için heyecanla bekliyor. 2+1 ve 3+1 için toplamda 200 toplu konut, noter huzurunda açıklanacak. 100 bin konut projesinde TOKİ Ankara kura sonuçları açıklandı, TOKİ Ankara kura çekimi canlı yayın nasıl izlenir sorularına yanıt haberde.

TOKİ konutlarına başvuran vatandaşlar, TOKİ Ankara ili Bala ilçesinde gerçekleşen kura çekimi ilgiyle takip ediliyor. Bugün noter eşliğinde yapılacak çekimi internet üzerinden canlı olarak izlenecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen proje, kamu bankaları iş birliği içinde yapılıyor.  2+1'de 140 3+1'de ise 60 toplu konutun sahibinin ismi belirlenecek. TOKİ Ankara kura sonuçları açıklandı? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOKİ ANKARA KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI?

TOKİ Ankara kura sonuçları henüz açıklandı. Sonuçlar, 2 Temmuz 2020 Perşembe saat 15:00'da belli olmaya başladı. Toplamda 200 toplu konut kura isim listesine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

TOKİ ANKARA KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ CANLI YAYIN NASIL İZLENİR?

Ankara kura sonuçları TOKİ'nin internet sitesi veya sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak izlenecek.

TOKİ FACEBOOK CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ TWİTTER CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ YOUTUBE CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ İNSTAGRAM CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ'DEN KİMLER KONUT ALABİLMEKTEDİR?

TOKİ'nin sıkça sorulanlar sayfasında TOKİ konutlarının kimler tarafından faydalanabildiği açıklanmıştır. Ön koşul olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak olarak belirlenmiştir. TOKİ'nin açıklaması ise şu şekilde;

İdaremizin önceliği, “mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olma imkanı bulunmayan” yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretmektir. TOKİ’nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılmaktadır. Bu nedenle, konutlara başvuru ve ödeme koşulları gelir düzeylerine göre farklılıklar içermektedir. TOKİ ayrıca, kaynak yaratmak amacıyla özel sektörle işbirliği ile yüksek gelir düzeyine yönelik prestij projeleri de sürdürmektedir. Bu projelerin amacı, kamu yararını gözeterek mümkün olan azami geliri elde etmektir.