THY yılın ilk çeyreğinde rekor bekliyor 

THY ailesi olarak 2017 yılını rekorlarla geride bıraktıklarını anlatan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, “İnşallah 2018’in ilk çeyreğinde de rekor müjdesi vermeye hazırlanıyoruz” dedi. 

SÜLEYMAN ŞEN

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı Türk Hava Yolları Bayan Voleybol takımının Vestel Venüs Sultanlar Ligi’ne yükselmesi nedeniyle düzenlenen törende konuştu. FETÖ’nün başarısız darbe girişimi ve Atatürk Havalimanı saldırısının olumsuz etkilediği 2016 yılından çok önemli dersler aldıklarını belirten Aycı, “2017’de THY ailesi rekorları kırdı. İnşallah 2018’in ilk çeyreğinde de rekor müjdesi vermeye hazırlanıyoruz. Henüz bilanço bitmedi ama çıktığı zaman o müjdeyi vereceğiz” dedi. Hormonlu bütçeler yerine organik alt yapıyı tercih ettiklerini belirten Aycı,

ORGANİK BÜYÜYECEĞİZ 

“Hayata bakışımız da, şirket yönetimine bakışımız da böyle, kulüp yönetimine bakışımız da böyle. İşin özü gençlere güvenmek. Yanlarına birkaç tecrübeli yönetici ve lider oyuncuyu da katmak suretiyle gençlerin enerjisiyle tecrübeyi birleştirip tek ruh, tek nefes, tek zihin, tek kalp olan takım çıkartabilmek” dedi. İlker Aycı THY’nin yapılan son anketlerde dünyanın en çok bilinen ikinci havayolu şirketi konumuna yükseldiğini ifade etti.

Kalıcı başarıya odaklandık 

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin şu anda dünyanın en pahalı ligi olduğunu hatırlatan Aycı sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünyanın en büyük bütçelerini kullanan 4 takım burada. Biz astronomik bütçelerle işe girmeyeceğiz. Organik alt yapıyla yapacağız. Hedefler yıllar içerisinde ağır ağır gelecek. Günlük başarıla değil, sağlam kalıcı başarılara bakıyoruz.”