THY ve Yapı Kredi’den 'en havalı' ticari kart 

THY, kurumsal ve ticari, KOBİ müşterilerine UATP ödeme sistemini, Yapı Kredi'yle hizmete sunuyor. 

SÜLEYMAN ŞEN

Türk Hava Yolları ve Yapı Kredi, sadece seyahat harcamalarında kullanılan dünyanın ilk kartlı ödeme sistemi UATP için güçlerini birleştirdi. Türk Hava Yolları’nın (THY) kurumsal müşterilerine yönelik sadakat programı Turkish Airlines Corporate Club’a üye firmalar, bundan böyle Yapı Kredi ayrıcalığıyla 'Turkish Airlines Corporate Club Kartı' kullanarak pek çok imkândan yararlanabilecek. 

ÖZEL HİZMETLER VAR

Türk Hava Yolları’nın söz konusu kart için açtığı ihaleyi, Türkiye kredi kartı pazarının tam 29 yıldır lideri olan Yapı Kredi kazandı. Buna göre, Yapı Kredi, Türk Hava Yolları’nın çıkarmaya yetkili olduğu UATP kartı Türkiye pazarında World Business karta bağlı bir sanal kredi kartı olarak sunacak. 

BİLETTE İNDİRİM İMKANI

Turkish Airlines Corporate Club üyesi firmalar 'Turkish Airlines Corporate Club Kart' ile ücretsiz taksit, biletlerde indirim, ilave bagaj, özel yolcu salonu kullanım hakkı, toplam 260’tan fazla havayolundan bilet alımı gibi hizmetlerden yararlanabilecek. 

ÜYE SAYISI10 BİNE  ÇIKTI

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Yapı Kredi CEO’su Faik Açıkalın ile birlikte düzenlediği basın toplantısında “Turkish Airlines Corporate Club” sadakat programı kapsamında 10 binin üzerinde üyeye ulaştık. UATP özellikli kartı kurumsal müşterilerimizin kullanımına sunmaya karar verdik. Bu kartla Corporate Club programının kapsamını geliştiriyoruz” dedi. Faik Açıkalın da, stratejik öneme sahip bu projenin ülke ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi.